راستی میلاد دیشب غیبتتو کردم حلال کن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی میلاد دیشب غیبتتو کردم حلال کن (sm120)
چه گفته بودی که خودم ندیدم ...
اینجا نه تو خونه (sm2)البته پریشب بود فک کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گفته ای اعتراف کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرح ما وقع :(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خانم نشسته بودیم خندوانه میدیم وسطش پورنگ بازی شد کانالو عوض کردم آی فیلم چشت روز بد نبینه یهو تیتراژ مرگ تدریجی شروع شد (sm2)چشام بستس (sm2)بععععععگو بیهوده نیست (sm2)منم که مترصد اینجور موقعیتها هستم (sm2)خانم گفت با این خوندن طرفدار هم داره گفتم آره من یکی رو میشناسم که سینه چاک عاشقشه بیانیه هم داده در موردش (sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعگو رو باحال میگه (sm2) بععگو بیهوده نیست بععععععععععععععععگو بیهوده نیست (sm2)خانم میگفت من نمیدونم طرفداراش از چی این خوششون میاد (sm2)
این اجراش رو که گذاشتم رو ببین بلندگو میگیره دستش میخونه خیلی خوبه
الان میگیرم
اون بلندگو چی میگه (sm2)