حالا ببینم بحث امشب به کجا ختم میشه ، شاید حرفای بهتری هم گفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا ببینم بحث امشب به کجا ختم میشه ، شاید حرفای بهتری هم گفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که بزرگتری و متاهل هم که هستی ماشالله , کوتاه بیا داداشم (sm10)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه بگم فحش متاهلی ندین خیلی سخته؟ هر فحشی میخوای بدی بده متاهلی نه
اینستا هستی پیجم بیا عکسامو ببین ...
از Mehdi بپرس
من که دعوا ندارم الکی شلوغش کرده داد و بیداد میکنه طومار مینویسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال ! از کالیسی چه خبر این فصلشو هنوز شروع نکردم (sm81) میگن تو قسمت های جدید شیطون شده (sm128)نقل قول:
بخاطر اواتار جنجال الکی به پا کرد راحت میتونس بگه اواتار خودت تخمیه با هم بگیم بخندیم بعدش من خودم درخواست دوستی براش بفرستم
نه اینکه به من بپره به اون بگه احترامتو نگه دار این کارش نادرست بود
من امشب توقع داشتم چون یکی بزاریم شاد بشیم (sm2) ولی برعکس بحث و کرسی شعر راه افتاد (sm172)
اصن آواتار من تخمیه ! (sm2) موزن رو ببینید مثل یه شخصیت والت دیزنی شده (sm2)
آخرین قسمتی که دیدم همون بود که اتیش نسوزوندش ممه هاشو به 10 هزار نفر نشون داد همه یارش شدن فک کنم قسمت 5 این فصل بود نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیشو هنوز وقت نشده ببینم
(sm2)نقل قول: