آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلیپ خودم توی پی سی پیدا کردم از این ضبطیا بیا و ببین.آس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم می خوام (sm74)(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاضرم کلیپو دیلیت کنم به تو ندم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دیگه دل با کسی نیست
دیگه فریادرسی نیست
به شخمم خودم کمپانی این چبزام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست تعریف کن ببینم چی شده خب (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد هوس کردم بکشم ظهر خواب دیدم دارم میکشم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد هوس کردم بکشم ظهر خواب دیدم دارم میکشم (sm59)[/QUOTE]
به قول میلاد بیا در آغوش شیطان (sm2)
میروی تا قصه را غمنامه تدفین گل
میروی تا واژه را باران خاکستر کنی
ثانیه تا ثانیه پلوارهی ویران شدن
میروی تا بخشی از جان مرا پرپرکنی (sm27)
شیر شتر تو شیونت (sm46)نقل قول:
فکرامو میکنم اگه شد مزاحمت میشم (sm98)
تو شائولین چه خبره انقد میگی؟! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین جنگل خودمون بهتره (sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فردا، از خروس خون تا بوق سگ هم برم بدم باز هم هیچوقت نمیتونم چنین چیزی داشته باشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Honeymoon 2014
مخسره (sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهت هدیه دادم دیگه... سندشم میزنم به نامت (sm120)(sm19)
مشکوکم مشکوکم بهتون... نمیدونم خوابید یا تو حموم (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @ +milad16
میلاد شیر شتر تو شیونت با این یوزر عوض کردنت (sm70)
نقل قول:
بیجا می فرمایین شما (sm98)
خب درست تعریف نمیکنی (sm56)نقل قول:
دوس دارم اصن (sm203)(sm37)
تو چرا هنوز بیداری؟ (sm56)
نقل قول:
تعریف کردنی نیست دیدنیه (sm204)
غلط میکنی دوست داری (sm232)
خوابم نمیبره (sm86)
خب کروکی بکش ببینم (sm70)نقل قول:
خودت (sm70)
چند دست میشه حکم بازی کرد بدون اکانت؟ (sm59)
میدانم آری نیستی اما نمیدانم... بیهوده میگردم به دنبالت چرا امشب (sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] still playing... still listening...
دلم میخواد صدامُ ول بدم... ولی حالا که نمیشه شعرشُ مینویسم (sm172)
نقل قول:
افسر کشید (sm70)
نه تو که هوسِ سیگار کردی (sm98)
نمیدونم فک کنم 10 تا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بخاطر تو با مشکی نوشتم ولی خیلی بدخط شد با سرعتی که آهنگ پخش میشد نوشتم... عکاسیشم بدتر شد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خب از روی دست افسر کپی بزن (sm70)نقل قول:
فکر کنم میچسبه الان... (sm50)
بریم بازی کنیم؟ (sm132)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ببین با خودکار خودم بنویسم بهتر میشه (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
بری یکم ریاضت و سختی بهت بدن و دور از دنیای مادی باشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای چشم از دیدن خلاضم کن
از چشم پوشیدن خلاصم کن(sm50)
ننجون مینا معلوم نیست چی شده(sm25)صابر هم که نیست(sm74)
صابر احتمالا فردا بیاد از حال ننجوم خبر موثقی در دست نیست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاا.... که هرجا هستن سالم و سرحال باشن(sm127)نقل قول:
من دیگه برم(sm27)
شب خوش نوید(sm127)
انشالله...(sm127)نقل قول:
شب بخیر عزیزم (sm127)نقل قول:
بگو شب بخوابه من بیدارم
من شبو زنده نگه میدارم
(sm50)
بخواب ببینم (sm142)نقل قول:
خودت چرا نمی خوابی؟؟ (sm70)نقل قول:
من منتظر اذانم... 5:05نقل قول:
تو دیگه چی میگی (sm98)نقل قول:
دختره عکس تلگرامش با مایو کنار استخره
.
.
.
.
.
رفتم سرقرار
اومدم باهاش دست بدم گفت:
دستتو جمع کن خوشم نمیاد.....
گفتم چرا????
گفت منم واسه خودم ی اعتقاداتی دارم.
.
.
.
.
.
.
...
الان اومدیم شاه عبدالعظیم.
.
نماز بخونیم بر میگردیم.
ﺑﻪ ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﺮﺍ ﺍﺳﻢ ﺍﯾﻦ ﺧﯿﺎﺑﻮﻧﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﻭﻟﯿﻌﺼﺮ؟
ﻣﯿﮕﻪ ﺍﺧﻪ ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﻇﻬﺮ ﺧﺒﺮﯼ ﻧﯿﺴﺖ …
ﻭﻟﯽ ﻋﺼﺮ !
اوففففففففف o-O
صلوات بفرستین ^-^
امروز چقد سوت و کوره ؟ (sm50)
نقل قول:
خودکارت جون نداشته اصلا کمرنگ شده (sm178)