نه بابا نرفتیم چهار تا بلیطم سوخت داذیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا نرفتیم چهار تا بلیطم سوخت داذیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وااااي اين موسيقي ِ فيلم ِ شكار عجب چيزيه (sm74)
تنها آهنگي كه اشكمو درآورده (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا که 25 سالمه بعدشم تا 10 15 سال پیش هنوز همین شرایطو داشت ، دوران بچگی رو گفتم
خسته نباشيد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایهام داشت خوب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هروقت من خاستم پامو بزار بیرپن از تین خراب شده یکی گند رد وسطش تا شاه عبدالعظیمم نرفتم بدبختیم من(sm2)نقل قول:
(sm120)خوشبینمنقل قول:
تونستی آخر تحریرا بزنی؟ دهنتو سرویس کردما ولی (sm2) باز کلی آسون گرفتم
ملویدایی که خودم میخوام بخونم تحریرای عجیبی داره ، جلو استادم میخونم کُپ می کنه انقد قیافشو دوس دارم اون لحظه (sm2)
قبل عيد ميتونستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد سرما خوردم. ديگه نشد تمرين كنم
الآن دوباره دارم برميگردم به شرايط ِ عادي (sm2)
دهنمو سرويس نكردي. پاره م كردي (sm30)
همون بهتر (sm2)حالا ما كه رفتيم اينور و اونور چي شد (sm2)نقل قول:
عید کی سرما خوردی خالی بند(sm59)نقل قول: