نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند (sm176)
خاک بر سرت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
دم البومی نت نداریم
لعنت ب این شانس(sm175)
(sm176)یادت نره هر چی کار بدون هماهنگی من زدی ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا برو اینکاریو که بت پیغوم دادم بزن اینقد تف نده دیوث
(sm2)برای سرگرمی خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
هرچی کار گفتی بدون تگ زدم و اسمم نبوده روش. تو حق داری چون کار فقط باید ظاهر قشنگی داشته باشه ولی من واسه ظاهر کار نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 مین پیش دادم
(sm81)نقل قول:
در خیلی از مسائل سینه سوخته و با بسیاری از مشکلات آشنا هستم
با سوز در سوگ ِ تو سوختن
در حكم يك نعره لب دوختن
(sm54)