این علی زند وکیلی هروقت اهنگ ملو میده عالی میشه هروقت صداشو میبره بالا انصافا صدای خر میده(sm120)
این اهنگ اخری ی سره داشت مث خر عربده میزد(sm2)واقعا رو مغزه صداش وقتی این شکلی میخونه
داداش همون ملو بخونه اهنگات قشنگه
نمایش نسخه قابل چاپ
این علی زند وکیلی هروقت اهنگ ملو میده عالی میشه هروقت صداشو میبره بالا انصافا صدای خر میده(sm120)
این اهنگ اخری ی سره داشت مث خر عربده میزد(sm2)واقعا رو مغزه صداش وقتی این شکلی میخونه
داداش همون ملو بخونه اهنگات قشنگه
استاد شهرام ناظری ... (sm50)
بیشتر بهش می خوره طبق باشه واسه پیشکش کردن به عروس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدرد جنتی میخوره فقط(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش به درد پاپ نمیخوره ... وقتی میخوای آواز ایرانی رو بریزی تو پاپ همین میشه ... قیمه ها تو ماستا ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواز ایرانی کاری کنی همینه ... فقط اونایی موفق شدن که سبکشون رو عوض کردن ... اونایی هم که تو همون حال و هوا ادامه دادن کم کم تکراری شدن مثل سالار عقیلی و سینا سرلک و غیره ... درست همون تکرار مکررات موسیقی سنتی در پاپ هم براشون اتفاق افتاد ... دلیلش هم مشخصه چون آواز ایرانی چارچوب و قوانین خودشو داره وقتی بیای بریزی تو ملودی پاپ مجبور میشی تحریرهای خسته کننده بزنی با داد و هوار که به هر صورتی شده ملودی رو جفت و جور کنی ... درست کاری که همایون شجریان میکنه ...
آخرین نفری که تعریفشو تو آواز زیاد شنیدم راغب بود ... گوش دادم صداش یه چی بین مرغابی و بوقلمون بود با اندکی قرقاول ...(sm2)
آخرین فاجعه ای آواز ایرانی که به عنوان فاجعه قرن گوش دادم پرواز همای بود ...(sm120)
در استرالیا هم اوضاع خیلی خیطه ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی اهنگاش انصافا عالیه ولی از همون اولم وقتی داد میزد با صداش مشکل داشتم.. انصافا صدا خر میده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه خوبیه ... ولی صدای خرش رو باهات موافقم ...(sm2)نقل قول:
باز بازیکن 37 ساله هتریک کرد رسانه ها ازش بت ساختن ...(sm120)
بزار از همین الان پایان سال 2022 و دستاوردهای رونالدو مسی رو براتون پیش بینی کنم که چی تو پیجشون مینویسن ...(sm120)
رونالدو : بهترین گلزن تمامی ادوار ...کسب سهمیه لیگ اروپا همراه شیاطین سرخ ... جایزه ویژه گلوب ساکر برای کسب بهترین گلزن تمامی ادوار برای دومین سال متوالی ... حذف پرتغال در پلی آف جام جهانی یا حضور همراه پرتغال در جام جهانی ... به علاوه متن بلند بالا در ستایش خویش ...
مسی: کسب لوشامپو با پاریسن زرمن ... بیشترین تعداد تیرک زده در یک فصل ... جایزه ویژه مراسم توپ طلا ... حضور به همراه آرزانتین در جام جهانی ... به علاوه متنی برای آرزوی سلامتی برای مردم جهان ...
زمان ما پیرمردها نصیحت می کردن الان پیشگویی می کنن ، چرا تموم نمیشه دنیا .. (sm172)
این نصیحت رو از من پیرمرد قبول کن : ترقه بازی نکن امشب ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر از آزمایشگاه سرنج کش رفتم ...(sm25)(sm2) کلاس داشتیم زود رفتم هیشکی نبود یهو نگاه خورد به شیشه های روبرو دیدم بله سرنجه آقا سرنججج اصل با کیفیت بالا محصول دانشگاه آزاد ...(sm2) منم دیدم نایلون فایده نداره کل شیشه رو برداشتم گذاشتم تو کیفم ... گفتم نکنه بریزه نوار چسب رو میز آماده بود ببین خدا بخواد همه چی جوره ...(sm2) چسب مالی داخل کیف بعدش یهو همه رسیدن ببین خدا بخواد همه بعدش میرسن ...(sm2)
خدایا ما رو ببخش در اوج جاهلیت بودیم ...(sm196) خدایا توبــَــــــــــه ...(sm81)(sm2)
یکی از دلایل حمله نکردن آمریکا به روایت تصویر(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواز دهل شنیدن از دور خوش است ...نقل قول:
سینجول کجایی ...(sm120)
اظهارنظر جنجالی مسعود فراستی درباره محسن چاوشی/ سطح موسیقایی او زیر متوسط است!
مسعود فراستی نویسنده، مترجم و منتقد سینما در گفتگو با صبا درباره وضعیت موسیقی ایران و اینکه آیا خودش موسیقی ایران را دنبال میکند، گفت: من موسیقیای که هر روز گوش میدهم موسیقی کلاسیک است و بیش و کم در لانگ شات موسیقی ایران را دنبال میکنم. من موسیقیای را که خیلی از دوستان میپسندند گوش نمیدهم، ولی یک نفر را در موسیقی ایران خیلی دوست دارم و دنبال میکنم و آن هم پرواز همای است.
وی درباره خوانندهای که عموم مردم و حتی مخاطبان خاص موسیقی سطح موسیقی او را قابل قبول میدانند، مانند تمام نظرات چالش برانگیزی که در حوزه سینما میدهد درباره محسن چاوشی نیز گفت: محسن چاوشی را میشناسم و برخی از آثار او را دنبال کردهام و به نظرم سطح موسیقایی او زیر متوسط است
نقل قول:
بش بگو تو ثگ کی باشی نظر میدی کونی ..
کیرم تو موسیقی این مملکت که یک آهنگ بدرد بخور نمیاد بیرون ..
تو قاف قفس موندم ... (sm27)
شوغل ها هم خطرناک شده ...(sm120)
بپا فقط گام بزرگ برمیداری ...(sm120)
نگوزی اوکونجو-ایویلا، مدیرکل سازمان تجارت جهانی، میگوید مذاکرهکنندگان سازمان "گام بزرگی" به سوی توافق در مورد چشم پوشی کاشفان واکسن کرونا از حق ثبت اختراع خود برداشتهاند.
(sm120)my pc
اقا لینک دینامیت رو دارین بدین
اشترم منوتو رو اول بذار
رییس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه
عجیبه با idm نشد خود فایرفاکس میدانلوده
ولی سرعت خیلی پایینه 40-50
چه مهمانان بی دردسری هستند مردگان (sm50)
مرگ بر دار
مرگ بر زنای کار، مرگ بر رشد گل های پشت خار (sm50)
نمیشه دورم هی پُر و خالی ... (sm172)
موزن کونی آهنگم که ندادی ..
توی این خونه ی تاریک کسی چشم انتظارت نیست
تا وقتی نونُ خوش بختی میونِ کوله بارت نیست
عمو نوروز نیا این جا
عمو نوروز نیا این جا بهار از یادِ ما رفته
توی سفره نه هفت سینه، نه نونه، نه پولِ نفته (sm50)
میلک ژانر مورد نظر چیزی نیومد
Deep Water 2022نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو الان دارم ، چندتا دیگه هم هستن که باید بگردم تو هیستوری ...
اینم یادمه ...
Benedetta 2021
تَکرار میکنم : فوتبال ایتالیا بعد 2006 تموم شد رفت ...
رنگ کردن چمن سن سیرو تیر خلاص به فوتبال مافیایی ایتالیا بود ...