یگانه گذاشت تلگرام پلی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
یگانه گذاشت تلگرام پلی ..
کونی ای کاش ندیده بودمت رو میگی یاد آهنگ موزن میفتم که ..
لینکای مهمونی رو بدین
بعد مدت ها یگانه گوش دادم ... (sm120)
هنوزم همونه ... اصرار به گیتار و ریتم تکراری و گام تکراری ... در یک کلام سردرگم بین مینور و ماژور ...
تو این آهنگ ندارمت که گازشو گرفته به شلوغی سیزده به در نخوره ...
از همتا مووی بگیر.. برو تو بخش سریال ایرانی بعد هر سریالی بری تو کامنتا لینکو میزارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش گلم ... (sm27)
(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(s m70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm7 0)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70) (sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(s m70)(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهرههای برگزیده سال ۱۴۰۰ به انتخاب «فیلم نیوز»
محسن چاوشی / صدای نسل یاغی
.
.
محسن چاووشی یکی از ستاره های آسمان موسیقی است، که اصلا به واسطه سینما و حضور صدای گرمش در فیلم «سنتوری» به شهرت همه گیر رسید. او بعد از گرفتن مجوز رسمی در کنار انتشار آلبوم هایش به عنوان تیتراژخوان نیز در عرصه سینما و تلویزیون هم به فعالیتش ادامه داد. حجم محبوبیت چاوشی در این سال ها به اندازهای رسید که حضورش در هر سریالی به عنوان تیتراژ خوان به آن اثر اعتبار بیشتری می بخشید.
او سال گذشته برای سریال «خسوف» دو ترانه خواند. ترانههایی که هردو خیلی زود هیت شدند. صدای چاوشی روی تیتراژ این سریال به اندازه ای تاثیر گذار بود که موجب شد، «خسوف» به واسطه او بیش ار پیش مورد توجه قرار بگیرد، آنهم در شرایطی که ستاره سرشناسی در این سریال بازی نداشت. همین عامل بهانه ای شد تا او از چهره های منتخب فیلم نیوز در سال ۱۴۰۰ باشد.
نسل ما یک صدای خسته می خواست؛ یک صدای زخم خورده از نسل خودش . این نسل یاغی دنبال صدایی بود برای فریاد. نسلی که به آن می گفتند نسل سوم . این نسل از نیمه دوم دهه ۷۰ آرام آرام وارد اجتماع شد و اوایل دهه هشتاد ستاره های این نسل ظهور کردند. محسن چاوشی یکی از همان ها بود. یک عاصی با صدایی سوخته که می خواست فریاد نسلش باشد. قلاب صدایش در همان تک تِرک هایی که به شکل غیر مجاز بین مردم دستت به دست می شد، به دل مخاطبش گیرکرد.
صدای چاوشی چند سال بعد از «سنتوری» مجاز شد و آلبو هایش یکی یکی بیرون آمدند. آلبوم هایی که حالا دیگر امضای پر رنگ چاوشی را برپیشانی داشتند. او از اینجا به بعد مخاطبان تازه ای پیدا کرد. نسل چهارم که تازه در حال سربرآوردن بودند. نسلی که دغدغه هایش با نسل چاوشی متفاوت بود و این یعنی مصاف خواننده محبوب نسل سوم با یک چالش بزرگ. چالشی که خیلی از خواننده های هم نسل او نتوانستند از پسش بربیایند، یا به مصافش نرفتند و یا اگر رفتند شکست خوردند. اما چاوشی مجهز بود به یک سلاح آخته که هر نسلی را زمین گیر می کرد. سلاحش همان صدای خسته ای بود که همگام شده بود با ترانه های از جنس و روح زمانه.
چاووشی در قرن جدید، در مصاف با نسلی قرار می گیرد که حجم زیادی از انباشت ذهنی شان از موسیقی، مشتی خزعبل است و بس. چاوشی مصاف سختی با این نسل دارد، اما مسیر را می داند. او می داند که روح انسان چه می خواهد. خوراک روح که تامین شود ، زخم که بر جان بیفتد، ذهن مهیا می شود برای یک نوای ناب و اصیل.
یکم زیادی تحویلش نگرفته ...؟(sm120)
چاوشی خوب بلده خبرنگارا رو تشنه دنبال خودش بکشه ... رمز ماندگاریش مصاحبه نکردن رو ندادن به خبرنگار و فالووره ...
البته جواب فالوور خانم رو میده هواشونو داره که به هر حال در خون ما ایرانی هاست ...(sm2)
چیستا یثربی نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما در واکنش به بیانیه زنان سینماگر ایرانی در اعتراض به خشونت و آزارگری و اعمال قدرت بر زنان در محیط سینما در صفحه شخصی خود متنی را منتشر کرد.
در این متن آمده است: «یک مشت دروغگوی ترسوی موقعیت طلب؛ چطور اکنون، جرات پیدا کردهاید ولی آن موقع به من گفتید: خفه شو!
و آن مرحومه خانه سینما گفت: حرف بزنی؛ خودم ساکتت میکنم!
پانزده سال با وحشت، پنیک و استرس؛ زندگی کردم.
و شما صیغه شدید!
معشوقه یکروزه و یکساعته شدید!
جایزه فجر گرفتید
به عنوان خانم باوقار، متین و خوش حجاب سینما از شما یاد شد!
روحتان و جسمتان را فروختید و مرا مجنون جلوه دادید و پولدار شدید!
پانزده سال در وحشت، زیستم. با ocd حاد.
فرزندم را بزرگ کردم، و همکاران روانپزشکم با دارو و صحبت؛ کمکم کردند که فراموش کنم و به زندگی برگردم.
اما کدام زندگی؟
همه؛ همه چیز را میدانند
حالا بیانیه میدهید و لیدر و رهبر جنبش خشونت علیه زنان هم شدهاید؟
شما که اول از همه؛
مرا بایکوت و تهدید کردید خانمها!
پیش کسوتتان فرمود : ساکت شو چیستا ! در هر صنفی پیش میاید. برای ما هم پیش آمده، جایی نگفتیم و رشد کردیم. من اما خفه نشدم!
نوشتم... رمان، نمایشنامه، فیلمنامه، مصاحبه کردم و شما ویرانم کردید!
همه جا، رد پای این وحشت بود.
فکر کردید حرفهایتان یادم رفته است؟
مگر پانزده سال پیش به من نگفتید:
چیستا خفه شو!
در هر شغلی پیش میاید.
ممنوع الکارت میکند!
او وصل است. قدرت دارد تو نه !
من یکجا گفتم. مصاحبه کردم و جواب دادم.
بعد در اوج ناباوری ؛ ممنوع الکار شدم!
و شما فیلم ساختید؛ فیلم بازی کردید؛
جایزه فجر گرفتید!
به عنوان خانمهای با وقار و متین سینما از شما یاد شد
در حالی که صیغه بودید!
تن فروشی؛ روح فروشی؛ و بایکوت یک زن تنهای مظلوم که بخاطر بی پناهی و آینده فرزندش؛ مجبور به سکوت شد و پنیک تنفسی گرفت!
من یک بار مُرده ام.
مُرده دیگر از هیچ چیز نمیترسد!
فراموش نکنید!
پانزده سال با وحشت، پنیک؛ ممنوع الکاری و فشار مالی و روحی زندگی کردم.
یک تنه با همه ی آنها که وصل بودند جنگیدم؛
اما جسم و روحم را نفروختم! از شرفم دفاع کردم.
فقط خدا به شما رحم کند با آن سکوت عمدی تان!
مشارکت در ظلم ، یا انکار آن ؛ خودِ ظلم است.
شما که میدانید؛ همه شریک جرمید.
میخندم
فقط به شما باید خندید!
تاریخ به شما رحم کند ...
این قسمتش از حرفاش به قول یارو گفتنی برای چورن ساب هم قفله ...
به یکی از همین مامانهای همیشه صیغه شوی خانواده براندازِ خانه سینما که خدایش ببخشد
این قضیه فرهاد اصلانی چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن مثل اینکه پشت صحنه هوس ایربگ یکی از خانم های پشت صحنه به نام سمیه رو کرده بوده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان موج جدید سر همین قضیه هست دیگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره مثل اینکه خسته شدن از صیغه شدن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش هم یادمه یه عده نامه نوشتن که آی از وقتی ازدواج کردیم به ما کار نمیدن ... نمیدونم چی شد فراموش شد ... اینم فراموش میشه یعنی کاری میکنن فراموش بشه ...
یعنی برا هالیوود هم قفله کارایی که اینا میکنن ...
چند سال پیش به همراه خانم نشسته بودیم زنده رود شبکه اصفهان رو نگاه میکردیم ( من علاقه ای ندارم ولی مجبور بودم نگاه کنم ...(sm2)) حمید گودرزی مهمانش بود میگفت وقتی تو یه جلسه یا جایی فلان آقای تهیه کننده وارد میشه یهو تمام بازیگرای خانم انگشترشون رو قایم میکنن که بگن مجردن به محض اینکه اون آقا میره دوباره دستشون میکنن ... ببین اینا دیگه کی هستن که به صغیر و کبیر رحم نمیکنن هر روز هفته دنبال سولاخ میگردن ...
من اگه روزی تهیه کننده بشم فیلم ربایندگان سولاخ رو میسازم ... (sm120) بعد اکران نمیزام به دست الیاس و سینجول برسه ...(sm120)
rakitic can i have your short
oh yeah (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرطرفدارترین قطعههای موسیقی سال ۱۴۰۰: شجریان و چاوشی در صدر
بیپ تونز که مرجع فروش قانونی موسیقی است ۱۰ تک آهنگ با بیشترین دانلود در سال ۱۴۰۰ را اعلام کرد. مجموعهایی آثار همایون شجریان و محسن چاوشی در آن پیشتاز است.
همایون شجریان در سال ۱۴۰۰ از بین ۱۰ قطعه برتر سال، چهار قطعه برتر را به خود اختصاص داده است.
قطعه «هوای زمزمههایت» با ترانه حسین منزوی و هوشنگ ابتهاج و آهنگسازی غلامرضا صادقی و «یک نفس آرزوی تو» با شعر کمال جعفری و آهنگسازی سعید فرج پوری به عنوان تیتراژهای سریال «میخواهم زنده بمانم»، قطعه «شعله ور» تیتراژ فیلم سینمایی «شعله ور» با آهنگسازی سهراب پورناظری و همخوانی نصرت فاتح علی خان و قطعه «بال رویایی عشق» با شعر فریدون مشیری و آهنگسازی کیوان ساکت پرمخاطبترین قطعههای در سال ۱۴۰۰ در «بیپ تونز» بود.
محسن چاوشی هم مانند همایون شجریان همیشه جزو پرفروش و پرمخاطبهای این سایت بوده است و او هم در سال ۱۴۰۰ از بین ۱۰ قطعه برتر چهار قطعه را به آثار خود اختصاص داده است.
قطعه «کجا بودی» با ترانه حسین غیاثی و آهنگسازی محسن چاوشی تیتراژ سریال «خسوف»، قطعه «اسدالله» با ترانه و ملودی محسن چاوشی به مناسبت عید غدیر، قطعه ریمیکس «دیوونه» با ترانه پدرام پاریزی و تنظیم و میکس و مسترینگ فرشاد حسامی و قطعه «ماهی کنار رود» با ترانه پدرام پاریزی و ملودی محسن چاوشی از جمله پرطرفدارترین قطعههای شنیده شده بود.
قطعههای «زیبای منی» با صدا و آهنگسازی حجت اشرف زاده و ترانه احمد امیرخلیلی و قطعه «هوای عشق» با صدای مصطفی راغب، آهنگسازی ایمان یمینی و پیمان عدالت، ترانه آرش طاقتی دو قطعه دیگر از مجموع ۱۰ قطعه پرمخاطب «بیپ تونز» در سال ۱۴۰۰ بودند.
نویسنده اثر " چگونه شوهر خود را به قتل برسانیم " به اتهام قتل همسرش بازداست شد
یک رماننویس آثار عاشقانه در آمریکا که پیشتر اثری به نام «چگونه شوهر خود را به قتل برسانیم» منتشر کرده بود، به اتهام قتل همسر خود بازداشت شده است.
دادستانها میگویند «نانسی کرامپتون-بروفی» ۷۱ ساله ساکن پورتلند همسرش دانیل بروفی ۶۳ ساله را بعد از ۲۷ سال زندگی مشترک برای دریافت ۱.۴ میلیون دلار بیمه عمر او به قتل رسانده است.
همکاران دانیل بروفی در ژوئن سال ۲۰۱۸ جسد او را در آشپزخانهای در مؤسسه آشپزی اورگان، جایی که وی در آنجا به تدریس آشپزی اشتغال داشت، پیدا کرده بودند. کارآگاهان گفتهاند او صبح هنگام آماده شدن برای حضور در کلاس از ناحیه سینه و پشت هدف شلیک گلوله قرار گرفته است.
پیشتر متهم با رد اتهام قتل به بازپرسان گفته بود که در زمان وقوع این حادثه در خانهاش بوده است. او در سپتامبر همان سال پس از اینکه مشخص شد در نزدیکی صحنه جنایت حضور داشته دستگیر شد.
کرامپتون-بروفی به عنوان نویسندهای پرکار محسوب میشد که کتابهایی در مورد روابط عاطفی نوشته است. موضوع اصلی کتابهای او روابطی «اشتباهی» بودند که «هیچوقت درست نمیشدند.»
کتاب «پلیس اشتباهی» او درباره زنی است که هر روز ازدواجش را با خیالپردازی درباره کشتن شوهرش میگذراند. در کتاب دیگرش با عنوان «شوهر اشتباهی» زنی با جعل کردن مرگ خود سعی میکند از شوهر بدسرپرستش فرار کند. در اثر دیگرش با عنوان «چگونه شوهر خود را به قتل برسانیم» کرمپتون بروفی در مورد چگونگی خلاص شدن از دست همسر نوشته است.
لیکرز از رسیدن به پلی آف بازماند ...!!!
وقتی بازیکن فوق ستاره سنش بالا میره ولی همچنان آمار خوبی داره و از همه چی مهمتر دنبال رکورد امتیاز میره نتیجش نابودی تیم میشه اگه تیم براش بسته نشده باشه ... در هر رشته ای حتی فوتبال ... جیمز دیگه تبدیل به اسکورر شده مثل سال های پایانی جردن ... با این تفاوت که جردن در دو سال آخرش اسکاتی پیپن و دنیس رادمن و تونی کوکوچ رو داشت که بدون اینا شیکاگو همیشه مشکل داشت ... به خصوص پیپن که نقش کلیدی داشت ... حالا لیکرز برداشته وستبروک گذاشته گارد راس که دنبال تریپل دبل خودش باشه ... هاوارد و کارملو که دورانشون تموم شده ... دیویس هم دائم مصدوم بود که اگرم بود کاری نمیتونست کنه ...
اینجاست که میگم بازیکن فوق ستاره بالای 35 سال در ورزش امروزی یعنی دردسر و فشار رسانه ای رو سرمربی ...
میفَهمَه ...
ایرونِ امروزی شده ی خونه که با لِگو ساخته شده باشه، خراب و درب داغون، باهاس خراب شِه و از اول ساخته بشه، آجُراش و آدماش، همه با هم.
سیاوش ببینیم چی خونده ..
روسیه هم اوضاع خیلی خیطه ...(sm120)
اینو مطمئنم تو عمرش یه یدنسازی اصولی مختص پینگ پنگ انجام نداده ... الانم که سن بالا رفته تنبل تر شده ...
بدنسازی پینگ پنگ واقعاً سخت و عجیبه ... از صفر تا صد باید رو اصول باشه اونوقت ما فقط یاد گرفتیم یه چند روز پرس پا و جلو پا بزنیم و بعد از ظهر یه دو تا حریف تمرینی دوزاری از کره وارد کنیم و آخرش خسته نباشید تا فردا ...
جان خودم من اگه مربی بشم تو هر رده ای حتی زیر 12 سال اولین کاری که میکنم سر در باشگاه میزنم : فرزندان دلبند خود را به ما بسپارید و اجساد آنها را تحویل بگیرید ...اسمشو میزارم باشگاه فدائیان اسی ... اولش هم امضا میگیرم که اگه اتفاقی افتاد از قبیل بیهوشی و سکته ، اینجانب کوچکترین مسئولیتی ندارم ... درست عین تمرینات چینی ها 8 ساعت در روز ... کمربند در یک دست و شِلّاق در دست دیگر ... اونوقت ببین ظرف 4 سال تیمی تحویل میدم که حداقل بره چهار تای آسیا و موی دماغ چین کره ژاپن بشه ...
ینی شی ..
(sm3)
پیمانه را پر نکرد ...
قراره بره مسابقات استرانگ من ..
با ادی هال اینا مسابقه داره ..
موزن انگوری ...(sm120)
نیم وَجب و این همه صدا... از کجا؟! (sm77)
محسن چاوشی و زندگی پس از مرگ
روایتی که گفته خواهد شد؟!
به گزارش «سینمانوین»، عباس موزون؛ مجری و تهیه کننده برنامه «زندگی پس از زندگی» در بخشهایی از تازه ترین گفتگویش با خبرگزاری مهر درباره انتخاب ترانه تیتراژ این مجموعه که با صدای محسن چاوشی پخش میشود اشاره میکند و درباره رایزنی با خود چاوشی بیان کرد:
«با محسن چاوشی گفتگو کردیم که گفت این اثر را برای مؤسسهای ساختند و بعد با آنها صحبت کردیم و موافقت کردند. خود آقای چاوشی هم تجربهای در این زمینه دارند که بنا بود از او دعوت کنیم در فصل سوم برنامه مهمان ما باشد. اما ایشان طبق قاعده همیشگی شأن که تا به امروز با هیچ دوربینی گفتگو نکرده است، اینجا هم امتناع داشتند. با این حال امیدوارم خدا به دل ایشان بیندازد و ما فصل چهارم حضور ایشان را هم داشته باشیم و تجربه شأن را بشنویم.»
(sm77)