لینک ارسال شد
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک ارسال شد
محمد جان برنامه اسفند چیه و عیدی چی داری؟؟؟ (sm176)
سلام دوستان. پیشنهاد من خرید آثار ماهور بصورت اصل و ارسال ایمیج آلبومهاست.
خرید اورجینال رو منم موافقم ، ولی اینکه رو یه ناشر متمرکز بشیم ... نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باز هرچی جمع قبول کنه
این آلبوم های " امیر محمد تفتی " هم خوبن ها
حالا کی شروع میکنید؟
درمورد خرید اصل آلبوم برای من فرقی نمیکنه چون به هر حال باید فایل آلبوم ارسال شه
برای خرید اسفند ماه نظرتون چیه؟
من حاضرم
فقط میمونه آلبوما که انتخاب شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یام نمیاد شما بودی یا کس دیگه تاپیک از آلبوم های کردی گذاشتی و بعدا حذف شد توش آلبوم احمد لاوه بود و ناصر رزازی ..اگه از ناصر رزازی مظهر خالقی یا موسیقی فولکلور کردی داری دریغ نکنید چون آرشیو با کیفیت ازشون موجود نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فانوم عزیز این البوم ها هزینه بالایی دارند و باید به صورت دسته جمعی خرید بشن هر چند من چند تا از این مجموعه ها رو دارم.
اگه دوستان دیگه ای هم بودند خبر بدین که بتونیم بقیه آلبوم های رو که مونده بخریم من هم هر آلبومی رو داشتم می زارم رو آلبوم ها.
سلام
لطفاً درصورت امکان آلبوم اعجاز و حجم سبز گوگوش با کیفیت flac و فول کاور بزارید