حیف (sm50)
لعنت به این جماعت پست
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف (sm50)
لعنت به این جماعت پست
اینستاگرام علی عبدالمالکی:
متاسفانه امشب یکی از کارهای آلبوم به صورت ماکت و بی کیفیت از چندتا به اصطلاح سایت پخش شد... و خوشبختانه میدونم کار چه کسانی هست...مطمئن باشید به خداوندی خدا تا اخرین لحظه پیگیری میکنم و وقتی این به اصطلاح انسان ها رو تحویل قانون دادم اسامی شون رو معرفی میکنم اینهمه زحمت نکشیدم که بخوام اینجوری نتیجشو ببینم.. به جان عزیز ترین کسم تا آخر این راه میرم...طرفداران عزیزم این کارو گوش ندید چون خیلی فرق داره با ورژن اصلی
امشب یکی از بد ترین شبهای عمرمه...
https://instagram.com/p/183t5lEmUe
من تا حالا به غیر از چاوشی اولین آلبوم هیچ خواننده ای رو نخریدم
ولی حتما آلبوم علی رو میخرم(sm127)
لعنتیــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــا.
علی عبدالمالکی باید هر چه زودتر آلبومو ریلیز کنه. میترسم ترکای دیگه آلبوم هم لو بره. باید بگیره پدرشونو در بیاره.
کور بشن حسودا
(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
اونی که تو تیزر هستش فوق العادس این تنظیم سه چآر سال پیش انجام شده ...خیلی ناراحتم
چقـــــــــــدر شبیه تنظیمای گروه پازل بــــــــود!!!!(sm77) یعنی اونا پخش کردن؟؟؟!!! بعید میدونم! من خیلی پازلو دوس دارم(sm74)
احتمالا کار امشب پخش بشه
امشب بیرون بده که مجوزش لغو میشه(sm74)
کجا شبیه پازل بود یحتمل کوشان میزنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوفت چرا مجوزش لغو بشه (sm77)میثم ابراهیمی قبل آلبومش یکی از آهنگ های آلبومش رو داد بیرون..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Doz3oZ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]