Bliss 2019
... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
Bliss 2019
... (sm50)
در خلوت ترین زمان انجمن از ابتدای وجود تشریف داریم ... (sm172)
کار ما ها دیگه از پنج گذشت ... (sm172)
"و نخور ..
هانی ، دنیا نبوده که بودی ، فروم که دیگه عضو جایی نیست برات ...
باید سرتا پا گه گرفت به سراسر سینما ، تلویزیون و بقیه ی رسانه ها در این خاک به یوق کشیده شده ...
رحمان 1400 ..
ریدم تو فیلمای ایرانی ..
گو تو اکثرشون ..
(sm50)
زهرمار ..
من اینجا نیگهبانم صدا ببینم خفه میکنم ..
(sm81)شیملس بدون فیونا ابان
(sm51) ری داناوان ابان
(sm16)
مکارم آلبوم رو حرام اعلام نکرده ؟ (sm120)
گفتن از فصل بعد فیونا میره دیگه ادامشو از لیست دیدنم در اوردم(sm120)اون کله قرمزم مثکه رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیونا کیه هی میگید شما تو شی شیه !?؟!
(sm1) آهنگ ملکا موزن به شدت دوس دارم در حد عامو زنجیر باف ..
تو در مسافت بارانی .. (sm88)
سلام. دوستان خواهشا هر کی این عکسو با کیفیتشو داره بفرسنه واقعا ممنون میشم(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال شیملس سینجبیل
واسه اعلامیه هم از این عکس استفاده نمی کنن
ها دقیقا
شخمی ترین عکس ممکن(sm120)
پیاده سازی CI/CD از پروژه ASP.NET Core 3.0 با Github Actions ..
شامل Build و Test خودکار ..
روی ubuntu و windows و macOS ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره نکنید اگه دارید بفرستید دیگه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mcgrady [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دربی امشب مساوی شه (sm196)یا دیگه خونه پرش اتلتیکو بزنه (sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ملت رد داده (sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا تو موزیک باران :
حضرت استاد بهنام بانی
حضرت استاد علی یاسینی
(sm98) به خدا اینا جزو آزادی فردیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی میشه من مثلا طرفدار صدای دیجی فسنقری باشم و بگم سلطان کل عالمه این حق منه به بقیه چه؟
(sm98)
(sm50)دموکراسی از همین چیزای ریز شروع میشه
یه گشتی تو کامنتات زدم همین واسه جوابت کافیه :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقم این رای هایی که به صلاح دادن هم جز ازادی فردیه و سعی کن بهشون احترام بذاری و بهشون لقب خر ندی چون دموکراسی از همین چیزای ریز شروع میشه(sm70)
ملت روشن عن فکر(sm30) همه چیو با هم قاطی میکنن که وضعمون همینه . مثلا الان یه سری تتلو و ندا یاسی و هر گاو دیگه ای رو فالو و حتی الگوش قرار میده بیایم بگیم عزیزان احترام بذارید به نظرشون اینا جز دموکراسیه (sm30)
باز بی قلاده شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو طویله ات ، در هم رو خودت قفل کن و به کارات فکر کن .
..
فاحشه مغزی ...
مرض نریزین رو هم.. کرماتونو نگه دارین برا ماهیگیری(sm120)
گو نخورین سر و صدا میاد ..
(sm98)چه وقت هم گذاشتی چقدر برات مهمه اثبات کنی و این حرفانقل قول:
بله خب حق داشتن اکثرا عرب بودن و دلشون خواسته به صلاح رای دادن من اون روز اشتباه کردم احساسی نظر دادم
بعدش هم اگه میخوای تتلو و ندا یاسی و ... فالوور نداشته باشن این کار با فرهنگسازی و آگاه کردن افراد میسر میشه نه تمسخر
اونا حق انتخاب دارن تو میتونی با صحبت منطقی انتخابشونو عوض کنی همین
در آخر اینکه چطور رضا یزدانی رو با تتلو یکی کردی(sm98)
(sm50)
(sm98)