(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر سلیقه ی موسیقیاییمون فرق داره (sm70)نقل قول:
این مرتضی قلی کیه آخه باووو ، شعر گفتن این جور شر و ور گفتن باشه من روزی ده تا ول میدم که ، حالا البته سلیقه ها متفاوته ها به سلیقه من اصلا نمیخوره ...
عکس دوست دخترمو نشون دوستم دادم
.
.
.
.
.
.
.
دوستم فیلمشو نشونم داد
ینی زد داغونم کردا
بهترین ترانه سراها از نظر من :نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین صفا
روزبه بمانی
علی اکبر یاغی تبار
حسین غیاثی
یغما گلرویی
قد بلند
ته ریشو
پیرهن چارخونه و
ادکلن تلخ و…
اینا زندگی برات نمیسازنا دخترخانم…
خیلیا هوایی اینا شدن و بعدا هم هواهاشونم دیدن…
برادرانه میگم
زندگی رو مردونگی و پاکی و صداقت مردت میسازه…
پسرخوشگل بودن با مرد بودن یه زمین تاخدا فرق داره…
اون یغما رو هم حذف کن یهو بگو هر کی واسه چاوشی شعر میگه خوبه بقیه عنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاغی تبار که هنوز شعرش واسه چاوشی منتشر نشده
امیر ارجینی هم با چاوشی همکاری کرده ولی اسمش رو نیاوردم چون اواخر ری*ده بود
ولی در کل بد زدی تو برجکم (sm2)
این کارشو واقعا دوس دارم ، چقدر خاطره پشتش بود و هست . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نیستی و دنیا یه زندون و بس
تو نیستی و جاتو نمیگیره هیچکس
تو نیستی و دنیا یه دنیا بهونس
تو نیستی و بی تو دارم میرم از دست . . .
هر چند که پشت نقابت جسمی وجود نداره ، آما من آرماناتو خوب فهمیدم واسه همون ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم خیلی مرام گذاشتی ارجینی رو حذف کردی ، یادم بنداز بعدا برات جبران بکنم (sm70)
یغما رو هم فقط واسه رد گم کنی نوشتم (sm2)نقل قول: