(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون قسمت حرفشو شخمم حساب نکردم وگرنه جواب درخوری براش داشتم (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
خیلی شکوهمند بود همراه دشمناش تو یه اتاق بودن همه رو سوزوند خودش نسوخت لباساش سوخت لخت اومد جلو جمعیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نگو الان بت میپرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن میخواد با یکی ل*ز بزنه (sm2)نقل قول:
من خیلی پسر خوب و ملایمی هستم تا 2 سال پیش پاتوق همیشگیم اینجا بود بچه های قدیمی منو میشناسننقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخواست دوستی ارسال شد با یک شاخه گل (sm10)
حالا نوبت توئه بوس رو بده (sm70)
وقت گرفتی 24 ساعت ؟ ! والا من هر وقت اومدم توام بودی البته سوتفاهم نشه باعث خوشحالی ماستنقل قول:
ولی خودتو ببین وقتی که به خاطر یه کلمه بهم میریزی تو این چند روز اومدی کلی باهام شوخی کردی ناراحت شدم ؟!
یا روز اول همین خشایار اومد گفت کوسکش بازم ناراحت نشدم ... (sm2)انقد حساس نشو
بعدشم من فقط یه بار به قول تو گفتم دیوث شاید بچه های دیگه هم گفته باشن تو این چند روز
اونم اگه میدونستم متاهلی نمیگفتم علم غیب نداشتم که ...
وقتی که 2 طرف با همدیگه میخوان آشنا بشن میگن خودتو معرفی کن به خاطر همین چیزاست که بعدا دلخوری به وجود نیاد
وگرنه تو زن داشته باشی یا نداشته باشی یا 24 ساعت اینجا باشی یا نباشی به من اصلا ربطی نداره (sm10)
وسط حرفهام با خانومم میام اینجا تایپ میکنم(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک میکنه دارم با لبتاب کار مهمی میکنم
تا میاد بارانو میزنم اونطرف نیبینه (sm2)
راس میگی؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]