گفتم که بچه ها بدجوری در موردت فکر میکنن ، رد کن درخواستشونو بزار ضایع شن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم که بچه ها بدجوری در موردت فکر میکنن ، رد کن درخواستشونو بزار ضایع شن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صـــــُـــــبــــــ بـــخـــــیــــــر :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من خارج زندگی میکنم با شما
اختلاف ساعت دارم... :| :|
ﺧﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﻝﯼ ﺟﺎﻟﺒﻪ !!!! ﺗﻮﯼ ﺫﻫﻨﺖ ﯾﻪ ﻋﺪﺩ ﺑﯿﻦ 1 ﺗﺎ 100
ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻦ . .ﺍ .
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﯼ؟
.
.
.
بک.یرم
فکر میکردم باز سرعت من افت کرده پس مشکل فراگیرِ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه دوستان بر چیز من جا دارند.(sm2) همه اکسپت میشن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا سرعت من امشب به طور اعجاب انگیزی عالیه.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها شونه ای که همیشه ، تو هر شرایطی وقتی بهش نیاز داشتیم بود
شونه تخم مرغ بود :|
.
.
مثلا ژانر عاشخانه
اما من زودتر چیزت گذاشتمنقل قول:
(sm29)نقل قول:
دخترا به خوشگل تر از خودشون میگن ج.نده...
پسرا هم به کسی که معافیت گرفته میگن ک.ونی
ﺳﯿﻨﻤﺎﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺑﺎﺯﯾﮕﺮ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﺣﻤﯿﺪﻩ
ﺧﯿﺮﺁﺑﺎﺩﯼ ﻣﺮﺣﻮﻡ ﺷﺪﻩ، ﻫﻤﻪ ﻧﻘﺶ ﻫﺎﯼ ﭘﯿﺮﺯﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺍﮐﺒﺮ
ﻋﺒﺪﯼ
ﻋﺸﻘﻢ!!!!!!!
ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺗﺎﺑﻮﺗﻢ ﺭﻓﺖ ﺭﻭﺷﻮﻧﺖ
ﺑﻪ ﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮﯾﺎ ...
ﯾﺎﺩ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﯼ ﺑﯿـــــﻔﺖ ﮐﻪ ﻟﻨﮕــــــــــﺎﺕ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﻪ ﻣـــــــــﻦ ﺑﻮﺩ
این قرار بود جمله فلسفی عاشخانه باشه ولی خب من طرز بیانم خوب نیست میفهمی ؟!!
نمیدونم چرا به مردم روسیه میگن روس
اما به مردم بوسنی نمیگن بوس
.
.
.
.
.
.
.
.
دیگه وارد مسله کستاریکا نمیشیم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در قلیون ۴۰۰۰ مادی سمی وجود داره که
.
.
..
.
.
..
.
.
..
.
.
..
.
.
..
به ک.یرم
:|
پیج مشکلات جنسی جدیده جدیده ها
پسر هستم ۲۳ ساله سرِ آ.لتم بیش از اندازه بزرگه به طوری که اصلا تناسب خوبی با بدنه نداره و شعاع سر حدودا ۱.۵ برابر شعاع بدنه ست. و کلا زیبایی آ.لتم رو ازبین برده. و تو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته می خواستم
ببینم راهی واسه متناسب تر شدن هست یا نه؟
خیلی ممنون.
..
◄من موندم شعاشو چطوری اندازه گرفته
..
◄مادرج.نده اين جا جاي پرسيدن سوالاي رياضيه؟
..
◄اون آ.لت نیست قارچه!
..
◄مال منم اون شکلی بود با ک.یر تراش سرشو تراشیدم الان خوب شده باهاش عکس سلفی میندازم
..
◄بد نيست كه شبيه گرز رستمه
..
◄ضرب در عدد پی کن حجمشو به دست بیار
..
◄تو همون بازیکن کره نیستی؟ ک.یر چون گرز!
..
◄متاسفانه باید بگم شما ازناحیه آ.لتتون دچارعقب افتادگی مادرزادی هستید اگه مدادتراش داری سرشو بتراش
..
◄زيبايي آ.لتت؟؟؟ه.رومزاده من به زيبايي صورتم اهميت نميدم
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﺳ.ﺎﮎ ﻣﯿﺰﺩ!!! ﯾﻬﻮ ﺑﺎﺑﺎﺑﺰﺭﮔﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﻃﻔﻠﯽ ﻫﻮﻝ ﺷﺪ ﮔﻔﺖ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻗﺼﺪﻣﻮﻥ ﺍﺯﺩﻭﺍﺟﻪ!!! ﺑﺎﺑﺎﺑﺰﺭﮔﻢ ﮔﻔﺖ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ ﻭﻟﯽ ﮐﻼ ﺑﺎ ﺩﻫﻦ ﭘﺮ ﺣﺮﻑ ﻧـــﺰﻥ!!! ﺧــﺪﺍ ﺑـﯿــﺎﻣﺮﺯ ﺭﻭ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﻫﻦ ﭘــﺮ ﺧﯿﻠــﯽ ﺣﺴــﺎﺱ ﺑﻮﺩ...!!!
خره بزار قبول کنه با هم میریم کفتر نشونش میدیم(sm30)نقل قول:
ملک عبدالله پادشاه عربستان در نود سالگی ب.گا رفت
به احترام مرگ پادشاه عربستان یک دیقه ا.لت خود را بحالت ن.عوظ،شده نگه دارید.
می تو عشقم(sm127)نقل قول:
ﺁﻏﺎ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺭﻭ ﺣﻔﻆ ﮐﻨﯿﺪ،ﺍﻧﻘﺪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻭﺭ
ﻣﺎﺩﺭ ﺟ.ﻨﺪﻩ خارک.سده م.ذهب ﻓﺤﺶ ﻧﺪﯾﻦ
شخصا موعتقدم حالا که ایران حذف شد این پولادی رو باس ببرن قزوین سربازی اضافه خدمتم بش بدن .
(sm25)نقل قول:
اين پست انقدر قشنگ بود گفدم بزارم براتون د.یوثا :
نگاه همه به پرده سینما بود.(جشنواره فیلم های 10دقیقه ای ...)اکران فیلم شروع شد.
شروع فیلم: تصویر سقف یک اتاق بود...دو دقیقه از فیلم گذشت چهار ديقه ديگر هم گذشت هشت دقیقه ی اول فیلم تنها تصویر سقف اتاق بود!صدای همه درآمد.اغلب حاضران سالن سینما را ترک کردند.ناگهان دوربین حرکت کرد و آمد پایینو به یک كودك معلول قطع نخاع خوابیده روی تخت رسید..جمله زیرنویس فیلم: این تنها 8 دقیقه از زندگی این انسان بود و شما طاقتش را نداشتید.پس قدر زندگیتان را بدانید!
.
.
.
میخاستم ب.رینم توش دیدم اورژینال قشنگ تره خخخ اون تسبیح من کو بزنم رو ب.اسنتون
همزمان با نزدیک شدن به ایا م ا.لله دهه مبارک فجر
ک.اندوم با عطر بوی گل و سوسن و یاسمن آمد توزیع میگردد.....
از دوستانی که لایک و کامنت نمیدن
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ک.ون هم پذیرفته میشود
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که درخواست بهش ندادم شوما دارین خودتونو میکشین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگه من منتظر نیستم منو از اون لیست همه در بیارنقل قول:
کفترم تو حلقت.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm2)نقل قول:
واقعا الان همه ایران امید دارن که به نفع ایران بشه؟(sm132)نقل قول:
آقایی(sm127)(sm70)(sm127)نقل قول:
ﻓﺴﻨﺠﻮﻥ ﭼﯿﺴﺖ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻭﺭﻭﺩﯼ ﻭ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺍﻭﻥ ﯾﻪ ﺷﮑﻠﻪ ...
(sm2)
من نگفتم که با ورزش3 تماس بگیر بگو اسمتو خز بزنن (sm98)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ببینم میزاری به این بچه کفتر نشون بدم یا نه(sm59)نقل قول:
من که اصلا اهل فوتبال نیستم پسرخالم اینجاس گفت چک کن منم گفتم واسه شما کپی کنم (sm98)نقل قول:
شعر نو
مضمون بکن در رویی
بی تو، من مرد ج.قى ، باز از آن کوچه گذشتم
همه تن خيره به من ، دست به د.ول آواره گشتم
شوق دیدار م.مه لبریز شد در تار و پودم
شده ام عاشق ك.يونت كه چنين آواره بودم
در نهانخانه ى شرتم ، گل یاد تو درخشید
باغ صد خاطره خندید،
#كوشا باز ش.ق شد و پيچيد{كوشا=اسم د.ودول شاعر}
یادم آمد که شبی باهم از آن کوچه گذشتیم
من و #كوشا كه چنان غرق رخ ك.يونه تو گشتیم
د.ودولم صاف* و شب آرام
بَخت خندان و زمان رام**
{*,** شاعر از و.ياگرا و ت.أخيرى هم زمان استفاده كرده}
خوشه ى لعل چ.وچول گويى فرو ریخته در آب
د.ودولم سيخ بشد، دست برآورده به مهتاب
{بين پرانتز از بيت بعدى نقل قول معشوقه ى شاعره}
یادم آید ، تو به من گفتی :
( از این س.كس حذر کن
لحظه ای چند بر این لرزش اندام نظر کن ،
آبت آیینه عشق گذران است
تو که امروز نگاهت به سوراخم نگران است
تا بذارى به درم، باز دلت با دگران است
{اين بند مفهوم بُكن در رويى شاعر رو به نمايش گذاشته}
تا فراموش کنی ، چندی از این شهر سفر کن
با تو گفتم : حذر از عشق ...نتوانم تو زنم كن
روز اول چو کبوتر، لب بام تو نشستم
تو به من ك.ير زدی ، من نه رمیدم ، نه گسستم …
{شاعر فقط ك.ير ميزده و ك.ير ميكرده}
باز گفتم که : تو صیادی و من آهوی دشتم
تا به دام دلت اُفتم همه جا پاره بگشتم
آب چون از سر كوشا به زمين ريخت{مرحله بُكن}
اشکی از شاخه فرو ریخت
د.ول شق ، ناله تلخی زد و بگریخت …
زُلفم از پشم تو خندید{شاعر پشماشو نزده بوده}
بدنم باز بلرزید ،
آبت آمد دگر از تو جوابی نشنیدم{مرحله در رو}
پای در دامن اندوه کشیدم
نگسستم ، نرمیدم...){نقل قول تموم شد}
.