(sm2)اولی بار نیسا دیدی اسمتم میدونسم باران(sm25)راس میگی ی عکس بده از خودت(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اولی بار نیسا دیدی اسمتم میدونسم باران(sm25)راس میگی ی عکس بده از خودت(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که میتی دختر صیغه میکنه بیا تلگ بدمت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی مزاحمت میشم (sm127)
اوه ماشالله به این هوش و ذکاوت . (sm51)بینم یعنی تو فوق م رد کردی ؟ دیوغ نگیا (sm2)جوجه کشی راه انداختی ناکِس ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)هرچی داری بسند تلگم همه رو بفرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)مگه خرم بکشم پایین زوده هنو تا جوجه جه جه کردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو مزاحمی من چی هستم پس!!!(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراحمی (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چطوری تو همکار(sm127)
(sm2)@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مودور این انجمن ادیتورش مشکل داره اپدیتش کن اول باس شکلک داد بعد تایپ کرد وگرنه میچسبن بهم کلمات اسپیس کار نمیکنه(sm3)
دوروسته ها سهی تو مشکل داری
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مهران منگلم بود به اسم جادوگر (sm2)
بریم دیه تا چند ماه دیگه (sm132)
(sm70)ریدن به رنگ سبز به روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)فکر میکرد هکره لمرم نبود(sm59)نقل قول:
باران کوشی رفتی ارایش کنی عکس بگیری از خودت؟(sm70)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)الا هادی میفته ب جونت بس ک ممه بازهنقل قول:
عکس خودتو بده یا لاقل وبستو بگو سه بار من بارانم من خرم (sm59)
امیر از طرف من مجازی حاملش کنی(sm2)نقل قول:
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای عسکا چیه نصف شبی به فکر اون 10 تا مهمان باش(sm2)
(sm2)چه بد موندی دختر دبیرسونی(sm2)نقل قول:
(sm128)
سهی من رفتم (sm39)
(sm2)کسخول پسره شایدم دوجنسسنقل قول:
(sm2)میتونی گمروی منم برم بکپمنقل قول:
gotoa sokhom (sm120)
نه دیه انقد آنا (sm2)نقل قول:
میلیک تو بگو چه کنیم با این روزگار هرزه؟(sm50)
میگذره ،
اما به سختی ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیجناب ناب!!!(sm50)
بابک جان دقیقا همین موردی رو اشاره کردی وقتی گوش می دم موهای بدنم سیخ می شه!!!
چه شاهکاری و صد افسوس که واروژان جان رو زود از دست دادیم
نبايد مرثيهگو باشم واسه خاك تنم
هنوزم ابهت و اصالت داره...(sm50)
درسته که میگن کسی نمیتونه ادا در بیاره کسی نمیتونه شبیه اون یکی باشه یا کسی بخواد ادای روشن فکری در بیاره یا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون اگه ادا در بیارم یا بخوام از کسی تقلید کنم حالا چه خودت چه بچه های اینجا چه شخص بزرگی ازون اول تا اخر پس منم پیش چشم شما میفتم همون جوری که رامی دوست صمیمی م دلخورش کردن همین بچه ها (sm25)
به خاطر همین م سعی کردم همیشه خودم باشم ولی هی هات ! هی داری میبینی .. بیخیال دیگه اینجام دلتو گرم نمیکنه .
2 خط نوشتم فقط به خاطر اینکه بگم : من نمیتونم همیشه مثل تو پر از احساس باشم همون جوری که تو مثل هیچ کس نیستی .. واقعیته .
به خاطر همین م چیزی نمیتانم بگم به غیر ازینکه تو خیلی خوبی . یه حرفایی هم هست که نمیشه به زبان گفت ولی تو دلته (sm127)
هر چقدر گوش مى دم سير نمى شم.....
شهیارِ جان ...
گل های سرخ بی صاحب ... (sm50)