ديگه چيكارت كنم (sm2) هر چي ميگم يه چي ديگه درمياري ازش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ديگه چيكارت كنم (sm2) هر چي ميگم يه چي ديگه درمياري ازش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این کیه تو نمودینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان تو دیشب خواب دیدم که یه تهیه کننده پیدا کردم دارم بهش کارارو نشون میدم (sm2)
وقتي رفتم كسي غصه ش نگرفت
وقتي رفتم كسي بدرقه م نكرد
(sm50)
تحریمارو برداشتن اونورا قابلیت انتالیا شدن داره ها(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي رفتم نه كه بارون نگرفت
هوا صاف و خيلي هم آفتابي بود
اگه شب ميرفتم و خورشيد نبود
آسمون خوب مهتابي بود
(sm50)
از این دوتا خبرنگاره یکیش چقد شبیه محسن بود
اخیییی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)نقل قول:
من دیگه حرفی ندارم (sm2)نشون میده اون روز نیتت خیر بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم ولی انقد پول کسی به آدم میده وقتی زحمتشو میبینه خیلی با مرام باید باشه (sm50)
یا علی (با لحن فردوسی پور)نقل قول: