10 فعلا نسخه آزمایشی اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کنی بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
10 فعلا نسخه آزمایشی اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کنی بهتره
یه دفه ترکیدم از خنده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه مشهد اچ دی(sm2)
باشه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا عوض کنی بد نیستا (sm120)نقل قول:
میگن سرعتش بهتره
باو من هی منتظرم شبکه مشهد بیاد الان رفتم تو سایتا فهمیدم فقط با رسیورای اچ دی میشه دید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه فوتبال پخش میکنه ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر چیکار کنم پس.؟(sm74)نقل قول:
یا همین 10 رو نصب کننقل قول:
یا 8.1
یا بیخیال شو
عجب راهنمایی خردمندانه ای(sm120)
فعلن 8.1 رو نصب کن سال 2015 نسخه نهایی 10 میادنقل قول: