جدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرالمؤمنین تو غیبت کبراس... (sm50)
امیر در غیب کبری به سر میبره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
های امیرو هویییییییییییی امیرووووووو کجایـــــــــــــــــــــ ـی ...(sm120) عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــمیروووو ...(sm120)
دشتی رو پر کردم حسابی شاید پیداش بشه ...(sm120) فقط اگه دیدین زده اخراجی تعجب نکنین ...(sm2)
اصن ناف مارو با دلبستگی های بی دلیل و بی نتیجه بریدن... (sm172)(sm50)
گر به ثریا باشــــــد آن سر دنیا باشد
زیر پر ماه باشد، گوهر دانایی
مثل سیاوش تنها، بگذر از این آتشها
تندی طوفان بشکن، ای وطنم ایرااااااااااااااان
کسب مدرک فارغ التحصیلی در رشته جامعه شناسی توسط استفن کری را به مردم شریف امریکا تبریک می گوییم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون اونم نیست پس کلاً هیچی... (sm50)
نام اثر : قالیچه سلیمان از زاویه پایین ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو داوینچی کشیده بود 2 میلیون دلار فروش میرفت ...(sm120)
بباف ... (sm50)
(sm50)
مسافرا که برن ،
قطار می مونه ... (sm50)
خیلی اهنگ قوی ای خونده
میلاد کنسرت دیشب ...
عاشق گیتارش شدم ...
ه گزارش اختصاصی رسانهی «سینمانوین»؛ لس آنجلس تایمزِ آمریکا به تازگی در مقالهای به نجات زندانیان ایرانی توسط محسن چاوشی پرداخته و از نگاه یک زندانی آزاده شده توسط این خواننده به بیان این موضوع پرداخته است که آن را در ادامه میخوانید:
وحید محرمی؛ زندانیای که در حین کار بر روی سیستم کامپیوتری زندان به طور تصادفی با حکم اعدام خود مواجه شده بود. او که یک زندانی در شمال غربی ایران بود و به دلیل تخصص فنی اش، از سوی مقامات زندان برای کمک به کار کامپیوتری در این مرکز انتخاب شده بود.
به این ترتیب، در آگوست ٢٠٢٠، او با اسنادی مواجه شد که به این معنی بود که حداکثر دو روز دیگر تا پایان زندگیاش باقی مانده است.
این مرد ٣٧ ساله که به خاطر نزاع در سال ٢٠١۴ منجر به کشته شدن یک مرد شد، گفت: «وقتی کاغذبازی های ویژه در سیستم را دیدم، متوجه شدم که تنها ۴٨ ساعت با چوبه دار فاصله دارم.»
محرمی اجازه خواست تا تلفنی با مادرش تماس بگیرد و وصیت نامه اش را دیکته کند و او را برای دیدن جسد بی جانش در حیاط زندان آماده کند تا مانند بسیاری از مادران که فرزندشان اعدام شده از هوش نرود.
اما قبل از اجرای حکم، محرمی ناگهان از طناب دار در امان ماند. ناجیِ او نه قاضی بود و نه وکیل، او یکی از بزرگترین ستاره های پاپ ایران؛ محسن چاوشی بود.
این خواننده و ترانه سُرا در آخرین لحظه مداخله کرد تا با جمع آوری «دیه» کمک کند این مرد زندانی از طناب دار نجات پیدا کند. چاوشی در تلاش برای کاهش تعداد اعدامها، در کشوری که تقریباً در آن بیش از هر کشور دیگری اعدام میشود، این کار را به یک کمپین شخصی برای نجات هر چه بیشتر محکومان اعدام از طریق چنین ابزارهایی تبدیل کرده است.
محرمی از مصیبت خود در محکومیت اعدام یاد میکند و میگوید: «هر لحظه و هر روز به مادر و برادر تنهایم فکر میکردم که از غم و اندوه بزرگ پس از اعدام من جان سالم به در نمیبرند.»
او ادامه داد: «چاوشی فقط من را نجات نداد. مامان و برادر کوچکترم را هم نجات داد. ثابت خواهم کرد که ارزشش را داشتم.»
محسن چاوشیِ ۴٢ ساله توانسته بیش از ۵٠ نفر را از چوبه دار نجات دهد و موفقیت او ناشی از لشکر هواداران وفادار اوست. او ۴.٣ میلیون دنبال کننده در اینستاگرام دارد که به درخواستهای منظم او برای کمک به هموطنان ایرانی در شرایط وخیم پاسخ مثبت میدهند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مداحی در لباس خوانندگی با صدای مرغابی ...
واکنش راغب به تناقض میان مداحی و خواندن قطعههای شاد/ مگر می شود که هنرمند برای عقاید و باورهای خودش نخواند؟
مصطفی راغب در نشست خبری اولین آلبوم خود درباره اجرا قطعههای آیینی، مداحی و خوانندن قطعههای شاد و پاپیولار در سبک موسیقایی خود گفت: تناقضی در کارهایی که اجرا کردهام، نمیبینم. هنر آمیخته شده با معنویت است و هیچ تناقضی در اجرا قطعههای آیینی و پاپ نمیبینم.
وی با اشاره به اینکه ۱۰ روز ابتدایی ماه محرم صدا و حنجره او وقف امام حسین و هیات او است، اظهار کرد: شما صدای موسیقی و آواز را از قلب خواننده و نوازنده میشنوید، نه از ساز و حنجره او. یکی عاشق کوروش کبیر است و یکی هم عاشق امام حسین است؛ همه چیز به قلب انسان برمیگردد.
مگر می شود که هنرمند برای عقاید و باورهای خودش نخواند؟ من اولین باری که پشت میکروفون قرار گرفتم برای تلاوت قرآن کربم بود و نمیخواهم خودم را با زندهیاد استاد شجریان مقایسه کنم، اما خود استاد شجریان هم جزو قاریان نامی ما بودند، مگر میشود صدای «ربنا»ی استاد بدون پشتوانه اعتقادی که داشتند، این چنین مورد اقبال تمام مسلمانان قرار بگیرد
(sm120)
با بندهای قرارداد امباپه فاتحه ای نثار فوتبال کنید ... خداحافظ فوتبال ...
ب شیری به عمو پرز زد(sm120)
Ibanez Artist ... (sm50)
البته که پرز خوبش شد ...(sm120)نقل قول:
بندهای قراردادش جوریه که در آینده سنگ رو سنگ بند نمیشه ...
انگار پاریس رو زدن به نامش(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کجایی بانو تو کجایی الان؟ (sm50)
بدیش اینه از این به بعد هر کی بخواد قرارداد ببنده بندهای اینجوری مثل عوض کردن سرمربی میزاره ... دیگه فوتبال مثل قبل نمیشه ... فراتر از فاجعه ...نقل قول:
(sm2)خیلی کوک و ژوستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول همچنان سینجول..
جوری آکسان میزاره تاکید میکنه انگار دارن پشم گوسفند رو میزنن ...(sm2)گام بزغاله ای ...(sm2)
سی و اندیست نه ... سی و استاد اندیست ...(sm120)
روزنامه لس آنجلس تایمز در مطلبی به فعالیتهای خیرخواهانه محسن چاووشی در آزادی زندانیان محکوم به اعدام نوشته است. در این مقاله به سراغ وحید محرمی زندانی محکوم به اعدام رفته محرمی در این مطلب میگوید:«من نامه این حکم را در سیستم زندان دیدم و متوجه شدم که 24 ساعت تا حداکثر 48 ساعت دیگر با طناب دار فاصله دارم.» او تا زمان این اتفاق، در شش و نیم سالی که در زندان بود اعدام بیش از 130 زندانی دیگر را در شهر اردبیل به چشم دیده بود. او اجازه خواسته بود تا با مادرش تماس بگیرد وصیت خود را بگوید و مادرش را قبل از دیدن بدن بیجانش در حیات زندان آماده کند. اما یک ناجی او را نجات داد، و این ناجی یکی از بزرگترین ستارگان پاپ ایران، «محسن چاووشی» بوده.»
.
به نوشته این روزنامه: «این خواننده سالهاست که تلاش میکند زندانیان محکوم به اعدام را از طریق تامین پول دیه مقتول نجات دهد. چاووشی 42 ساله تا به حال توانسته بیش از 50 نفر را از اعدام نجات دهد. موفقیت او از کمک طرفداران وفادارش میآید و او بیش از 4.3 میلیون فالوور در اینستاگرام دارد. که به درخواستهای او به کمک به ایرانیان نیازمند پاسخ میدهند، چه زندانیان محکوم به اعدامی که نیازمند شدید پول هستند و چه بیمارانی که نیازمند عملی فوری هستند.»
در این مطلب با بهمن بابازاده خبرنگار حوزه موسیقی هم صحبت شده که در مورد چاووشی کفته:«او به مسائل حساس اجتماعی میپردازد که کمتر هنرمند یا حتی سیاستمداری جرئت نزدیک شدن به آن را دارند. بیشتر ایرانیان او را به عنوان یک منتقد جدی بسیاری از مشکلات اجتماعی میشناسند و به او اعتماد دارند.»
.
به گزارش این روزنامه علاوه بر نجات زندانیان از مرگ، چاووشی توانسته برای حکم 320 نفر نفر از زندانیانی که برای جرائم کوچکتر از جمله عدم پرداخت وام یا برگشت خوردن چک به زندان رفتهاند هم تخفیف بگیرد.
.
در پایان این مطلب وحید محرمی که دیه 1.5 میلیاردی پرداخت کرده (که بیش از یک چهارم آن را خود چاووشی پرداخت کرده) گفته که آرزو دارد روزی بتواند ناجی خود را ببیند:«آقای چاووشی، شما فقط جان من را نجات ندادید. شما مادر من و برادر جوانم را نجات دادید و من اثبات خواهم کرد که لایق این نجات دادن بوده ام.»/ترجمه سینمادیلی
بعد از ایمیل های پژمان راهبر به روزنامه آ اس ، شاهد ایمیل های بابازاده به لس آنجلس تایمز هستیم ...(sm120)
Wow ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمانی کنسرت دیشب میلاد ...
با لباس مخصوص خنک کننده ...(sm77)
با صدایی شبیه به سینجول ...(sm120)
روضه خون(sm60)
(sm50)
بالاخره منم اعتراض زدم اینم دهک ما ...(sm149)(sm120) تازه میگن خونه حذف شده وگرنه 11 میشدم ...(sm2)
نقییییییی یارانمو بده ...(sm120)
باز تو فخری بازی در اوردی... چه خبره ماهی 32 تومن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجموع حقوق با همسر بیشتره ...(sm74)(sm2)نقل قول:
اینو فک کنم با کسورات و وام پام سرجمع کرده ...(sm120)
مرفه بی درد(sm2) حقته همون رییس شکم گنده بالا سرت باشه(sm120)نقل قول:
مرفه کجا بود تو این گرونی ...(sm120)نقل قول:
رئیس واقعا از من سگ تره تو کار ...(sm120) لامصب فشار کار و امتحان های پایان ترم ... (sm74) فقط شانس آوردم دانشگاه و استادای خوبی گیرم اومد باهام راه اومدن وگرنه باید نصف هفته تو جاده بودم ...
برو خداتو شکر کن(sm120)نقل قول:
این چندماهم میگذره تو میمونی و روزگار پیری(sm2)