و همچنین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
و همچنین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصا به ویندوز 98 علاقه دارم با اوت بازی هواپیماییه..(sm59)خاطرات بچگیمه(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه باشه..(با لحن لطیف)(sm70)نقل قول:
خاطره هر جا که میری به یاد من باش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزگاری داشتم با 98 (sm81)
شبکه های استانی رو که دارم(sm98) رسیور استارست دارم ولی معمولیه واسه LED کیفیتش کمه میخوام یه HD بگیرم کیفیت تصویر بره بالا(sm51)الان شبکه های دیجیتال رو دارم کیفیتش با رسیور معمولی زمین تا اسمونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که هر ویندوزی میاد نصب میکنم ، بعد یه هفته دوباره xp نصب میکنم(sm120)
خیلیم خوبه دردسر نداره(sm59)نقل قول:
ناراحت شدین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط پاسور عنکبوتی(sm120)
برم (sm155)