از نظر شیمیایی، حل شدی دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر شیمیایی، حل شدی دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دود از کنده بلند میشه ...(sm149)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دید فوتبالیت افتضاحه افتضاحححح ...(sm120) دید کامنتی داری ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاتالیزور موجوده ...(sm2)نقل قول:
برا هر 3 جمله ت ی جواب دارم اونم اینهنقل قول:
ریدی(sm2)
قبول دارم ...(sm2)نقل قول:
رفیقان دوستان ده ها گروهند
که هر یک در مسیر امتحانند
گروهی صورتک بر چهره دارند
به ظاهر دوست اما دشمنانند
گروهی وقت حاجت خاکبوسند
ولی هنگام خدمت ها نهانند
گروهی خیر و شر در فعلشان نیست
نه زحمت بخش و نه راحت رسانند
گروهی دیده ناپاکند هشدار
نگاه خود به هر سو می دوانند
بر این بی عصمتان ننگ جهان باد
که چون خوکند و بل بدتر از آنند
ولی یاران همدل از سر لطف
به هر حالت که باشد مهربانند
رفیقان را درون جان نگهدار
که آنها پر بها تر از جهانند
فریدون مشیری(sm50)
(sm74)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
(sm19)(sm36)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)(sm174)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.
دوتا کاربر هستن خیلی فعالن
یکی احسان و دیگری دوست نفتی من
{که در حال کل کل مجازی ان}
دیگران فعالیت ندارن
بگن کجاییم ما هم بیایم اونجا
یادش بخیر سالهای پیش چه انالیزایی میزدم تو این سایت
قدیمیا منو میشناسن
ایام ب کام
موسن
نه خرداد صفر یک
باید از موسیقی مبتذل بکشم بیرون و بیام پیام ها این دوتا رو انالیزه کنم
موافقن؟
مجتبی جان دوست یراحییی ای من کامت خندان و نامت جاودان
چه کلاه زیبایی دمت گرم مرحبا
چه حالی داد این رئال مادرید،... هر جا حال قرمزا رو بگیرن من باهاشونم (sm2)
بروبچ لیک دان فصل دوم سریال تهران بدین
کدوم بروبچ ...؟(sm120)فقط من از اینکارا میکنم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بوکمارک کن دست از سر کچل ما بردار ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یادمه ... باعث روسفیدی خطه شمال در مقابل جنوب شده بودی ...
موفق باشی ...
اسی
ده خرداد صفر یک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به برادر ارزنده(sm19)نقل قول:
اخه صحبتای چه فایده ای داره بخوای انالیز کنی.. حرفای پوچ و بیفایده.... باز صحبتای منو انالیز کنی ی چیزی(sm2)
مردک قشنگ نشون دادی از اونا بودی که اونموقع نت دایال اپ بود برای بچه ها فیلمای ران جرمی رو رایت میزدی تو سی دی(sm2)نقل قول:
احسان به نظرت منظور شاعر چیه وقتی میگه:
من چقدر با خیال تو با خودم خاطره دارم یعنی چی(sm2)
من منحرفم یا واقعا مشکل داره(sm120)
یاد اون پسره دانیال افتادم که اسپم رو گذاشته بود امضاش ...(sm2)نقل قول:
من چورن خط قرمزم بود ...(sm120) ینی اونموقع تو دبیرستان هم بودم چورن نمیزدم ...(sm120)نقل قول:
یادش بخیر یه زمانی بود نت ***** نداشت راحت میچرخیدیم بیست سال پیش ...(sm2)
من که دو هفته پیش تو اون تاپیک چسناله گفتم ما چهل ساله شدیم هنوزم منحرفیم و جاهل ...(sm2)نقل قول:
به بهانه هتک حرمت سیرک حکومتی علیخانی به ساحت مقدس آهنگ بردار لویی مدرن تاکینگ ...(sm3)
میگن سیستم صوتی که تو سالنش کار کردن رو حتی برج میلاد هم نداره ... یکی نیست بپرسه از کجا اینهمه خرج ...؟! اینم مثل روبات مسابقه مدیری ...
ها دانیال (sm120)نقل قول:
تو دبیرستان و دانشگاه به احسان سی دی و احسان جرمی معروف بودی(sm2)
ها واقعا خجالت بکش 40 سالت شده(sm35)(sm120)
چه عنی زد باز؟نقل قول:
البوم راغب (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از روزایِ غمگینِ بدونِ اتفاق ... (sm50)
منزوی چون گلوله ای تنها در دل کلت کهنه ی روسی ... (sm50)
پشت فرمان بخواب راننده مرگ یک اشتباه می خواهد ... (sm50)
و مهم نیست چندشنبه است
و مهم نیست ساعت چند است ... (sm27)
ترانه هایش خوب تشریف داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش خیلی جیغه یه جاهایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش مناسب روضه و مداحی ست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی از کجا جرمی رفت تو ذهنم ...؟(sm120) یه بار یه سی دی رسید گفتن باحاله هیچی ما هم کنجکاو ...(sm25)(sm2)نگاه کردم گفتم این کجاش جالبه اسکلم کردن تا رسید به آخرش ...(sm2) یهو خیس عرق دست از کار کشید دوربین رفت جلو باهاش مصاحبه کرد ...(sm30) فک کنم داشت میگفت کمرم ناراحته و این حرفا ...(sm2) یعنی روده بر شده بودم از خنده ...(sm2)تحقیق کردم اسمشو دیدم جرمیه ...(sm2)هیچی گذشت تا یه بار چند سال پیش سینجول عکسشو گذاشت گفتم خدایا اینو کجا دیدم تا رسیدم به جرمی ...(sm2)اسمشو سرچ کردم دیدم زنده س هنوز ...(sm2)نقل قول:
خودت با یه شعر میگی من منحرفم اونوقت به من میگی مردک سی ساله ...(sm2)خجالِتوم خوب چیزیه ...(sm2)
هیچی مثل اینکه آهنگشو پخش کرده تو برنامش ...نقل قول:
میگم اهل رد و بدل کردن سی دی بودی(sm120)انصافا چقد سی دی رایت زدی برا ملت؟(sm2)نقل قول:
خوب برای این گروه از یاد رفته ی تبلیغی شد(sm2)
خیلی مهربون بودم ...(sm120) اگه اون همه سی دی رو نگه میداشتم الان بزرگترین آرشیو خاور رو اعم از میانه و دور در اختیار داشتم ...(sm120)نقل قول:
قال دیتر بوهلن (ص)(sm146) : مدرن تاکینگ زنده است و می ماند ... بسوز ...(sm150)(sm120)
همین آهنگ برادر لویی تاریخ موسیقی دنس اروپا رو به قبل و بعدش تقسیم کرد ... همه چیز این آهنگ بی نطیره از اورتور و هارمونی تا تنظیم ... انگار دیتر نشسته پشت سایزرش زده و براش شعر تفت داده ... البته شعرش مبهم و بعضی جاهاش نامفهوم و حتی مزخرفه ولی کاملاً بر اساس ملودی پیش میره ...
در بزرگی این اهنگ همین را بس که ادل با اون حجم صدا کاورش کرد و به شکل مفتضحانه ای رید ... حتی نتونست نزدیکش بشه ... البته کارش برای احترام و نوستالژی بود دمش گرم ...
(sm196)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
واقعا اسلام رو بجا اوردی.... انفاق همینه.. اخلاق اسلامی همینه... از چورنا کپی میزدی برا ملت به عنوان انفاق(sm2)نقل قول:
مدرن تاکینگ شده اولداسکول تاکینگ(sm2)
نگاه مجمع گنگو
(sm198)(sm2)نقل قول: