(sm224)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm224)
(sm120)الکسانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شاتل پولدار شده نمیدونه با پولاش چیکا کنه
برنامه امروزی ها هر روز ساعت 18 شبکه یک با ساپورت مالی شاتل
Alexandra Stan - Boom Pow
(sm120)این میزد تو کار چورنم موفق میشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی لست کینگدام
چرا اینی که من دیدم ی قسمتاییش تو زیرنویس چیزایی بود که تو فیلم نشون نداد(sm120)
مثلا ی جا با زنش داشت صحبت میکرد ..زنش میگفت تو حتی به بچه نگاه نکردی.. بعد این بهش گفت بچه رو غسل تعمید دادی؟ گفت اره.. گفت برخلاف میل من(sm120)
یا یجا هم تو زیرنویسا بود انگار اون صلیبی که غنیمت برداشته بود رو برد داد به شاه گفت این عوض بدهکاریای زنم و اینا..
ولی اصن چنین صحنه هایی رو نشون نداد تو فیلم فقط زیرنویساش اونوسطا میومد(sm2)
(sm2)نسخه چینی دان کردی حتمن
دوتا شخصیت درست حسابی داشت... یکی اون رفیقش یکی هم ملکه جادوگر.. دوتاشو کشتن که(sm2)
دمت گرم(sm127)(sm120) من رنگ صورتیش نیاز دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طلایی و مشکی زده فقط (sm74)
نسخه چینی دیگه چه گهیه(sm2)زیرنویسی چیزی نداشت ولی یکی دو صحنه لخت شدن سر سینه هاشونو شطرنجی کرد(sm2)نقل قول: