این شاتل دیوث ریده... چقدر ضعیف شده جدیدا.. هی قطع و وضل میشه... چقدر گرون کرده(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
این شاتل دیوث ریده... چقدر ضعیف شده جدیدا.. هی قطع و وضل میشه... چقدر گرون کرده(sm3)
تا دسته داره میگیره ..
اون به کنار قطع و وصلیش زیاد شده.. بیناموسا همه دزدی میکنن
برای من قط و وصلی نداره ولی خیلی گرون کردن! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ماهه 16 مگ سیلور رو میگرفتم 150 الان یه گلد به جا سیلور تهش گذاشتن قیمتش تقریبا 300 تومن ماهی (sm120)
باید بده بزنیم ..
کم بزن همیشه بزن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدی بزنیم ؟
این چه قیافه ای امر ؟(sm2)
اون چیه رو سرت کردی مَرد ؟(sm2)
خودشم یه خنده ریز گرفته ...دقت کنید داره میخنده (sm2)
یادش بخیر عمرو و نور العین و تملی معاک ... یه مدت خیلی طرفدار داشت تو ایران ...
فرشید امین دیدی گفتم رو کاور کرد گرفت ...
انگار نه انگار که نیستیم دیگر (sm50)
امروز 13 تیر مصادف با 4 ذی الحجه و برایر با 4 جولای ، روز جهانی تعریف کردن از خود است ...
این روز پرطمطراق بر آحاد خودشیفتگان از جمله خودم تهنیت باد ...
دانستنیها ...
هر بادگلو = جلوگیری از یک سکته قلبی ...!!!
بله ...! آیا می دانستید که هر بادگلو می تواند به تنهایی برای جلوگیری از سکته قلبی در همان لحظه کافی باشد ...؟!
فلذا کسانی که از دردهای ناگهانی در قفسه سینه و سمت چپ بدن گلایه می کنند می توانند با زدن یک بادگلو جان خویش را نجات دهند ...
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خودتو مسخره کن دلقک
(sm70)کدومش به نظرت مسخره کردن اومد ...؟!(sm120) کاور حامی ...؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم این دیو و دلبر رو دقیقا عین البوماش کوک و ژوست میخونه لامصبنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژوست یعنی چی؟ دیدم چند جا تو متنشون نوشته بودن (sm120)
یعنی کوک خوندن خواننده، وقتی میخونه تمام نت هایی رو که میخونه با فرکانس درست میخونه و فالش نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بماند که کلی هم تکنیک لرزش و غیره بلده
کسشره ..
با اینکه صداهای تنور و پرحجم رو دوست دارم ولی صدای حامی جوریکه که اگه ملودی و تنظیم نباشه تبدیل میشه به یکسری اصوات تکراری و خسته کننده ی رو مخ ...! به خصوص ملودی اگه نباشه ... مثلاً دلم گرفت بابک بیات با تنظیم یا سفید و سیاه با ملودی ...نقل قول:
خلاقیت نداره و خوب از تحریر استفاده نمیکنه ...
14 تیر روز قلم بر آحاد دوستداران آش قلم تهنیت باد ...
استاد اندی و افزایش امید در جامعه ...!!!
در شعر آهنگ جدید آرمان فیت استاد اندی از عباراتی مانند " الهی داش کِریس " اوبه اوبه پُر سیرابیه " " آبادان سی الی س " " نور سوء س " "ماکارونی مانا " "حاج خاونم بالا منا " " آیا شام میده " استفاده شده که همگی نشان از رضایت هفتاد درصد آحاد جامعه از زندگی دارد ...
یک کم فخر بفروش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیر شدم دیگه ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خودم امیدوار شدم ...(sm2)
دیوث وار پیش میرن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا روز روزِ خودت بود(sm2)نقل قول:
به جان خودم اونروز میدونستم اینو میگی اینجوری نوشتم تا فرصت حمله رو ازت بگیرم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm170)نقل قول:
من با چمدونم
آخر این جاده
منتظرت میشم
تو هم اگه دیدی
تنهایی سخته برات
بیا بمون پیشم... (sm50)
چه حالی میده آلبومای محسن رو بعد یه مدت گوش کردن... (sm50)
ی عده هر شب چلو کباب میخورن و ما پول ی سنویچ کالباس هم نداریم(sm25)
ببین روز فخرفروشان کی هست تو تقویم(sm120)نقل قول:
ایش ..
اگه همچین روزی باشه چی میشه ...(sm173)(sm2)نقل قول:
الان میگین گیر دادی به حامی ... به جان خودم عکسای تئاترش مرتب میاد چیکار کنم ...(sm120) سیس رو نگاه تورو خدا خودش خنده ش میگیره ...(sm2)
رضا صادقی و سالار عقیلی هم اینجوری افتادن در تور ...(sm120)
ی روز بنام خودت نام گذاری کن(sm2)نقل قول:
روز اندیشمندان بزرگ تاریخ ...(sm149)(sm120)نقل قول:
آخه الیاس همون سلام خداحافظ هم نمیگه ...(sm2)
کنسرت دیشب میلاد ...
این گیتارش جون میده برای دکور خونه ...