[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺷﺎﺩﯼ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ تاپیک ﻫﺴﺘﻦ ﻭﻟﯽ
ﻫﯿﭻ
ﮔﻮﻧﻪ ﻋﻼﯾﻢ ﺣﯿﺎﺗﯽ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﺩﯾﺪﻩ ﻧﻤﯿﺸﻪ ...
.
.
..
.
.
ﺍﺟﻤﺎﻋﺎ ﺻﻠﻮﺍﺕ
الفاتحه...(sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا میشه این شیطان رو ببخشی و باهاش آشتی کنی؟؟؟
که دست از سر ما ور داره؟؟؟؟
تو که همه رو میبخشی
اینم اشتباه کرد به ما سجده نکرد
ما باید ناراحت میشدیم که سجده نکرد
ما بخشیدیم
تو هم ببخش
داره اذیت میکنه
پیشنهادای خوب میده نمیشه ردش کرد..
نه!(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟(s m81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm175)نقل قول:
نه!(sm81)
(sm74)نقل قول:
مگه داریم (sm81)
هی وای من (sm175)
بالاخره مخه دختر همسایمونو زدم.
.
.
.
.
.
.
داشت از جلو درمون رد میشد
با سنگ از پنجره زدم تو مخش
الانم کلانتریم صبح اول وقت میفرستنم زندان.
واقعا دمت گرم حرف نداشت من اذریم همونی بود که هستم واقعا خیلی حال کردم باهاش هرکی گذاشته بود دمش گرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]