پلى برادر جانم بابک!
نمایش نسخه قابل چاپ
پلى برادر جانم بابک!
من که میدانم تو عاشقی خیلی وقته .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میخوم یه چیزی بگم که بهتره توی پیام بت بگم خصوصیه (sm51)
ازالان پلى شد....
برو ببین حرفامو ..
سگ نَسَخ (sm50)
از مینا بنویسید
شکل او را هم بکشید ... (sm50)
من هم برم یه نخ وینستون بکشم باز بیام چند وب سایت اجتماعی زیر رو کنم بیام کپه ی مرگم را بزارم بلکه فردا بیدار نشم(sm50)
خیلی سگ جونم ناموسا این همه تزریق این همه دماغی بزن این همه بس بکش هنوز زنده ام (sm25)
بابک جان حرف زیاده تو دلم اگه به زبون بیارم ارزش غم هام کم میشه (sm50)
بابک جان زندگی رو ما دراز کشیده دیوث زده رو ریتم تلمبه قسم خوردم مادرشو به عزاش بشونم (sm50)
امروز هم که رامی اونجوری خداحافظی کرد حالم خراب شد به هر کی و هر چی دل میبندیم لامصب دو ثانیه میره.
اون زمان هم شانس نداشتیم سال 76 بود کلا 13 یا 14 ساله بودم عکس فتنانه تو جیبم بود بی ناموس یه مامور اومد گفت باید جیب هاتو بگردم عکس فتنانه را پیدا کرد گفت این چیه باید باهم بیایی پاسگاه اونجا هم تعهد گرفتن از خودم و بابا بچه 13 ساله تعهد از اونجا فهمیدم بختمون سیاه (sm50)
بابک جان شبت خوش رفیق (sm10)
یه روز میاد از راه اونی که تو خواب تو دوست داره این قد همیشه نگاهش به توئه(sm50)
یک میاد از راه که نیمه ی گمشده اته مثل یه فرشته کنارته عاشقته (sm50)
امروز رفتم طاق بستان نمیدانم شما رفتین تا حالا یا نه ولی توی عید خیلی قشنگه
هر سال یه جا از طاق بستان 13 روز نوروزو مراسم میگیرن و بزن و برقص و آداب و رسوم سنتی هم توش برگزار میشه یا بهتره بگم نمایشگاه . که مثل آبادی تو این فیلم ها دیدین که چادر میزنن خیلی ساده ولی اصل
گلیم و قالی اصل . سنگ اصل متناسب به روحیه هر آدم و اما اونجایی که دوغ توی مشکه داره و آش رشته و آش دوغ هم درست میکنن ..
امروز با دوستم رفتم اونجا نشستم و آش خوردم یه پیرزن که با لباس سفید بودو دیدم که داشت نان ساجی درست میکرد یه نگاه به بغل دستیش انداختم دیدم یه زن جوانی با لباس محلی داشت شیرینی درست میکرد
در حالی که منم داشتم آش میخوردم . دستاشو دیدم حلقه نداشت به خودم گفتم این همونیه که من دنبالشم بهش نگاه کردم اونم لبخند زد و گفت سلام منتها آرام .. ولی نمیدونی چه زنی بود .
یه خورده که بیشتر نگاش کردم دیدم گوشواره طلا داره همون جا دستگیرم شد که این مال مردمه یعنی اینکه شوهر داشت منم بیخیال شدم .اومدم بیرون و به خودم گفتم اگه تنها بود طاق بستانو به هم میریختم تا دلشو بگیرم
اصن نمیدانی چه لذتی داشت وقتی که بهش نگاه میکردی (sm50)
این حرفام شبیه یه داستانه ولی خداشاهده حقیقته امروز بود برای بابک بود حرفامو بهتر میفهمه ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
اااای جان (sm127)
از ما که گذشت گذشتو گذشتو گذشت (sm50)
اتاق رو بوی وینستون گرفت پنجره باز کنم یه خورده هوا عوض بشه ریل قطار را ببینم
میگیری میخوابی هم صدای بوق قطار نمیزاره بدبختیمون مگه یکی دوتاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm19)
(sm70)حلقه دستش بود؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
نه دستش نبود ولی گوشواره رو که دیدم فهمیدم خودش حلقه رو در آورده که دستش تو خمیر و پخت شیرینی محلی بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
از اون شب هاستا(sm50)
(sm127)
(sm2)شاید کس دیگه براش خریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) البته اینم بگما به بهانه شیرینی هم رفتم جلو 10 هزارم ازش گرفتم 2 تا مرد هم توش بود یکیش ریش داشت با شلوار کردی که پول همونا رو با اون حساب کردم ولی خب بندو آب ندادم پیش اونا(sm2)
جاتون خالی خیلی هم خوشمزه ست . عسل کوهستانی هم بود کیلویی 90 هزار تومن مزه هم کردم چقدر خوشمزه بود خاک تو سرتون بیاین نوروز (sm88)
عسل آویشن . عسل 40 گیاه . واقعا طبیعی و خوشمزه بد نیم کیلو گرفتم از 40 گیاه (sm120)
(sm120)آبت هم اومد؟
(sm2)(sm2)
بشین علیرضا .(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم از یکی خوشش بیاد که اصن این حرفا توش نیست .. (sm50)
اتفاقا اون لحظه ای که اونجا بودم فقط محو صورتش شدم تو فکر اینا نبودم چشمم کور بشه اگه دروغ میگم .
فکر نکردن به خاطراتمون رو بلد میشیم
میبینم همو از کنار هم ساده رد میشیم ... (sm50)
حرف مفت(sm2)نقل قول:
نگفتم که زدینقل قول:
گفتم آبت خودبخودی جاری نشد؟
نه به جان علی به جان خودم باور کن اصن حتی راست هم نشد که بخواد آبشار فوران بزنه (sm2)نقل قول:
دروغ نمیگم چون اصن فکرم سمت این بی پدر نبود .(sm2)
اگه اینجوری بود که همون موقع چند تا دختر کنار ما بودن با ساپورت و شلوار لی بهشون هم نگاه کردم ولی نخواستم برم تو حس چون اگه بیدار میشد دیگه خوابیدنش دست من نبود منم باید آشو میخوردم میامدم بیرون خو لامصب (sm30)
اگه اون زنی که من دیدمو توام میدیدی درست همین حس و حال منو شاید پیدا میکردی . (sm74)
نکته انحرافیش اینجا بود که واقعا اون یه زن بود اونم نه مصنوعی طبیعی دلربا - خوش چهره . روشن بود . ایشالله که خوشبخت باشه . خوش به حال صاحبش . (sm50)
عجب (sm50)
اهل فیلم ایرانی قدیم هستی ؟! بتون بهترین فیلمو پیشنهاد مکنم با بازی تقی مختارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس و حال دیروزم به این فیلم نزدیکه تا حدودی ..
این آخر فیلمه . (sm88)حتما ببینید مطئمنم که خوشتون میاد (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی اون گفت که به شما بگم.
اون گوه خورد ولش کن (sm2)بشین فیلم تو ببین باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامل تا اخرش نگاه کنین .. (sm27)
- (sm50)