[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
اینو دیدم ولی برای من کار نمیده حتی با از بین بردن فاصله ها(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اینجا ببین میتونی دان کنی (sm120)
اینکه همونه(sm120)حتی با فولتر شکن هم کار نمیده برا من(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تا نزدمت بگو با چی آهنگ مشکل داری ..
فک کردم شاید اون لینک دانلود باطل شده لینک سایت اصلی رو بهت دادم که لیک دان جدید بگیری (sm120)نقل قول:
خب گون (sm120) لقش یه آپلود سنتر بهم معرفی کن خودم برات آپلود کنم آلبومو (sm19)(sm120)
از بین این آپلودسنتر ها کدوم شیلتر نیست و بدرد میخوره؟ یکی که تجربه داره معرفی کنه لطفا! (sm50)(sm120)
من همانم که به دنیای شما مشکوکم... (sm50)
کاش می تونستم در زمان سفر کنم
و به اون مثلاً حضرت آدم کاندوم می دادم ...
(ک...ی...ر تو این داوری ...)
نخست وزیر میلاد ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر داداش از غیبت کبرا بیا بیرون یه لحظه (sm10)(sm120)
یه لطف کن بیا این آلبوم شاهین رو از آیتونز بخر آپلود کن واسه ما (sm176)(sm120)
هزینه خرید و آپلود و... هم تقدیم میکنم (sm10)
با تشکر (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپلودش کردم! انشالله این دیگه کار میکنه (sm120)
تو 5 سال اخیر اهنگ خوبی که تو موسیقی پاپ فارسی منتشر شده باشه شنیدین؟
این چیه فایل exe میده(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برعکس میپرسیدی.. با کجاش مشکل نداری(sm2)مردک این چیه خونده رفته با تنظیم و صدا و مدل دهه 80ش خونده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم پوریا(sm19) پویا نبودی که؟(sm25)(sm120)نقل قول:
شرمنده چند روز نبودم پیاماتو جواب بدم (sm120)(sm127)
اره دمت گرم این جوابگو بود
ریمیکس دونه دونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یه دونه بزنم آپگرید میشی به قرن جدید ..
مردک تو خجالت نمیکشی از این کوسوشرات طرفداری میکنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااای تو (sm19) آره پوریا ام (sm120)نقل قول:
دشمنت شرمنده (sm111)
نوشته دیگه فولتر شکننقل قول:
میر انجمن جایی در صف نعالم داشت ... (sm27)
(sm172)
از دادخواهی بابا برای کولر پریشانم،
هم آغوشی با پاییز را میخواهم...(sm10)
اها.. دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زان همه ناله که من سوی تو کافر کردم (sm50)
(sm2)قمار باز چاوشی خوراک سریال یاغیه
کی مسابقه چهار نفرهی حکم اینجا را میافته؟ تیمِ ما آمادس!
الان شد کیلویی ۸۵نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرتاب میکند
شاعر را
باد وزنده از، بُرج
(sm50)
به اتفاق حضورم ،
چه جسم های بی جانی که جان دار شدند ... (sm27)
موزیک باران وصل شده به خالطورای رادیو جوان فقط مقوا نشر میدن....
یه اسپاتیفای نصب کنین همه اهنگا اونجا هست
(sm70)
بیا تا گریه کنم ،
سر اومده صبرم ... (sm27)
(sm50)
(sm132)
هی شرمساری ، شرمساری ، شرمساری ... (sm172)
کسی شیر تعزیه رو ندیده ؟
مواظب خودتون باشید (sm10)