امیرالمؤمنین هم مارو تنها گذاشت... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیرالمؤمنین هم مارو تنها گذاشت... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب پادکستی بشه ... یا از در دوستی باد دیتر در میاد یا دوباره باز شدن زخمای کهنه ... جالبه بعد اینهمه سال اولین باره ... خفن خفن خفن و جنجالی به صورت رسمی ...
اسی آلمانی میشود ...(sm120)
امروز یکشنبه 23 مرداد مصادف با 16 محرم الحرام یکهزار و چهارصد و چهل و چهار و برابر با 14 اوت 2022 روز جهانی مارمولک است ...
این روز مرموز بر آحاد مارمولک ها و ایرانیان تهنیت باد ...
از طرف رضا مارمولک ...
شایعه : فیلیپس رکوردز به خاطر بازخوانی آهنگ live is life از استاد اندی شکایت کرده ...
استاد اندی در دادگاه : به همین قرآن قسم من تا حالا فکر میکردم فیلیپس ریش تراشه ...(sm2)
(sm2)
آهنگای سیاوش قمیشی مثل موسیقی سنتی شده ... البته از نظر تکرار ... ! این باعث میشه دو دسته بوجود بیاد :
1- مخاطبی که منتظر آهنگ جدید با فضا و ملودی جدیده و وقتی گوش میده دلزده میشه ...
2- مخاطبی که سبک قمیشی رو قبول داره و با همین فضا و ملودی حال میکنه ...
دسته اول احمقه و دسته دوم احمق تر ...
ملاقات - معین(sm50)
فقط ویدئوش رو نبین ...(sm120) دیدن معین با سبیل و شاخه گل و قطار هنوزم برام هضم نشده یادم نمیره ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسی دریماند گرین ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر جمیله هم که صاف صاف تو تهرون میچرخه و کسی بهش کار نداره(sm77)
(sm50)
- ۲۸ اَمرداد سالروز فاجعه آتش زدن سینما رکس آبادان
- 05 Jang Zadeh (War Torn)(sm50)
(sm142)
اثر مشترک آخوند جمی و آخوند فاطمی با اجرای تعدادی از نمایندگان دوره اول و دوم مجلص ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm229)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درامد چاوشی از Spotify
(sm173)(sm173)(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد خوبه این ...
یعنی ببین پیام صالحی نقش همون اگزوز خاور رو داشته تو گروه آریان ...(sm2)صداش اضافی بود ...(sm120)
چشممون به جمال خانم سحر کاشمری هم روشن شد ... (sm19)(sm120) اگه قول میدین به کسی نگین به قول امروزیا کراش ما بود ...(sm25)(sm155)(sm2) نمیدونم چرا دوباره فوبیای کلید در خونه اومد سراغم ...(sm81)(sm2)
کاور آهنگ برگ سیاوش قمیشی ... یا اگه کاور نیست نگاه عمیق و هوشمندانه ...
چقد خوبه این برگ ... کلمه شاهکار براش کمه ... آخرت نوستالژیه یادش می افتم باید چند بار گوش بدم تا ارضا شم ...
اینقد خوبه ناگزیر به فتوا شدم : برگ = کل تاریخچه موسیقی داخلی (اعم از بنان منان سچریان مچریان و خلاصه همه ... شوخی که نیست فتواست ...(sm120))
barg vaghean alieh(sm74)(sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم نقاب هم همینطور ... قطعاً جزء بهترین آلبوم های تاریخه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سالهایی طلایی بود از دهه هفتاد و اوایل ده هشتاد ...
ال شمالینو دیگه چیه ...(sm2) سن سیروس قابل هضمه ولی این نه ...(sm120)
جراحی حنجره شهرام شب پره در ترکیه ... تور خداحافظی 20 شهر آمریکا در پیش است ...
یه زمانی امیر قاسمی شبکه طپش با پولهایی که معلوم نبود از کجا میاد (بخونید داخل ایران ) شو تلویزیونی میزدن حتی موزیک ویدئو ساختن و حالا که میزنی هر برنامه تبلیغ کنسرت این و اونه اینقد هم تکرار میکنن بیننده فک میکنه آلزایمر داره تو بیست دقیقه ده بار تکرار میکنن و تعریف و تمجید آخرشم میگن یادتون نره بچه های خوب حالا برین بخوابین ... حتی منوتو هم همینطور ... چیزی به پایان عمر فعالیتشون نمونده ...
منو یاد سخنان ی الدنگی انداختی .. پایان فلان چیز نزدیکه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که آره ساعت هم داره ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرقاسمی و شبخیز رسماً شدن تبلیغاتچی ... در آینده نزدیک میشن ایونت بلاگر ... منوتو رو ببین از منوتوپلاس تا سمت نو همش شده تماس با این و اون و تبلیغ کنسرت ... خب چند سال دیگه این خواننده ها نباشن باید تخته کنن برن ...
اینو گفتی ی چیزی یادم اومدنقل قول:
بیشتر از 10 سال پیش یک بار شب خیر کامران و هومن رو اورده بود... یکی زنگ زد کلی تشکر و اینا از کامران و هومن و اخرش گفت فقط من تعجب میکنم از کامران و هومن عزیز که چرا تو برنامه آبگوشتیِ اقای شب خیر شرکت کردن(sm2)
امیر قاسمی که مافیا کنسرت بود ی زمانی الان فک کنم خایه باقر حساب میشه
حالا اینکه خوبه یه بار شبخیز و سهیلا گلزار نشسته بودن پا تلفن یکی زنگ زد سلام احوالپرسی بعدش گفت سهیلا جون شما رو باید خوابوند و کرد ...(sm25)(sm2)(sm2)فقط قیافه شبخیز بعدش ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرقاسمی همیشه مینازه به اسپانسرش که پولی خوبی میده ... حالا کدوم اسپانسری اینهمه پول میده معلوم نیست ... آخریش هم آرون گروپس ...
ایناهاش اینجاست ...(sm2)
نقل قول:
اره اینم ی چیزایی یادمه(sm2) کلا خیلی دری وری بار شبخیز میکردن(sm2)
نقل قول:
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]40 (sm120)
پس از سالها مکاشفه و تجزیه و تحلیل در مورد حروف رمز ارسالی از طرف الیاس برای تولدم به گزینه های زیر رسیدم :
1- دوسِت دارم میدونی که این کاره دله گناه من نیست تقصیره دله ...
2- تو خونه سبد سبد گلهاي سرخ و ميخک عزيزم دوستت دارم تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارکککک ...
3- خوبی یا بد ما دو تا کنار هم خوشبختیم کنار من نباشی بای بای ما رفتیم بای بای ما رفتیم بای بای ما رفتیم بای بای ما رفتــــــــــیممم ...
4- دلم گم شده پیداش میکنم من اگه عاشقته وای به حالش رسواش میکنم من وای به حالشششش رسواش میکنم من ...
5- بیا که من هنوز یادتم با آه سینه سوز یادتم شب یادتم و روز یادتم فداااااات شممممم یادتم فداااااات شم ...
تبریک میگم تولدتو جیگر(sm134)(sm120)نقل قول:
شهریوری هستی که اینجوری هستی دیگه(sm2)
تقدیم به اسی (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو میاد خرداد باشی(sm59)
نه من فروردینی هستم... نکنه توام شهریوری در اومدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا همه ماهواره میبینن جز ما،... (sm148)