پاییز چشم تو وقتی بباره وقتی که ببینم این بارونه
بارون چشم تو وقتی بباره وقتی که ببینم این پاییزه
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
پاییز چشم تو وقتی بباره وقتی که ببینم این بارونه
بارون چشم تو وقتی بباره وقتی که ببینم این پاییزه
(sm50)
هادی این پروفایلتو دوست دارم (sm127)
میخوای تو بزارش من عوض مکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نبود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فعلا نمیزارم بزار همین عکس باشه پروفایلت(sm19) الان زمستونه منظره برفی باشه بهتره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره شاهینم هست ولی هیچکس سابقش بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوش خیال ساده حالا با پای پیاده
دنبالت دارم می گردم همسفر با شب و جاده
پرم از حسرت و خواهش واسه یک لحظه نوازش
کوله بار غم رو دوشم رهسپار شهر سازش
(sm50)
تو عوض مکن بزارش واسه من تو خودم عوض مکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه چتر با خود داشت
نه روزنامه
نه چمدان
عاشقش شدم —ازکجابایدمیدانستم مسافراست
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]