چرا سایتا باز نمیشن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا سایتا باز نمیشن؟
(sm77)این یکی جدید بود ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
zade toye insta keنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشاد شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی یراحی ...
شهیار قنبری ...
زیمباو وِنِنِننننننن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز 29 شهریور مصادف با بیست و سوم صفر المظفر یکهزار و چهارصد و چهل و چهار هجری قمری و برابر با 20 سپتمبر 2022 روز جهانی پیتزا پپرونی است
این روز خوشمزه بر آحاد دوستداران حضرتش تهنیت باد
آهنگ گوگوش رو چند ثانیه ش رو گوش میدی میفهمی شعر و ملودی و همه چی بر اساس صدای فرهاده ... و گوگوشی که ناگهان از استودیو رد میشده و اتفاقی وارطان گفته اع گوگوش تویی ؟ میای این آهنگو بخونی ؟ وا این چنین ناجی وارد میشود ...
فرهاد ی که هیچوقت به کسی باج نداد ...
کاور ...!!! نمیدونم کدوم آهنگ ولی ورس اول خیلی آشناست حتی تریجیع بند ...!!!
تنظیم : شمال غرب 20 سال پیش ...
شعر و آهنگ : جنوب شرق ...
فرق خواننده با راننده الان مشخص میشه...(sm59)
هیچکدوم تخم نمیکنن چیزی بخونن...
چون کنسرتاشون از دست میدن(sm25)
محسن چاوشی، خواننده: تمام همکاریام را با وزارت ارشاد قطع میکنم، سکوت دیگر جایز نیست
۳ ساعت پیش
خواننده عشق آقای راننده ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ادامه سلسله تماس سینجول ...
این داستان : وزارت ارژاد ...
الو بفرماید
فوت فوت ..
خب که چی هی زنگ میزنی فوت میکنی
فوت فوت فوت ..
از صبح ما رو دیوانه کردی
فوت فوت ..
تو رو خدا دست از سر ما بردار
خا فوت ..
ماه پشت ابر نمیمونه....
07-mah-kiosk
https://43musicbaran.us/music/kiosk-sweet-destiny/
بازگشت شکوهمندانه سایت موزیک باران کبیر و رهایی از چنگال دژخیمان هاست بر آحاد کاربران محترم مبارک باد ...
آخرین خبر از استاد اندی ...!!!
به گزارش اسی شیتدپرس و به نقل از خرزو نیوز ، استاد اندی به شدت نگران کنسرت های پیش رو و پوشیدن کفش های رقص است و دنبال راهی برای توجیه این مسئله ... وی کلاً اعتراض معتراض را به یه ورش گرفته ...
شاهکار پیکه ...(sm178)(sm89) اون روز که میگفتم امثال مسی و پیکه و بوسکتس باید برن این روزا رو می دیدم ...(sm81) فقط در مورد دنی اشتباه کردم ...(sm2)
(sm118)اخجون اهنگ دلم نمیومد از جای دیگه دان کنم
سبک بارسا ؟
آنچلوتی : تاریخ بارسا به خودی خود گویای همه چیز است. آن ها سبکی را دنبال می کنند که هواداران و باشگاه دوست دارند. نمی گویم این سبک درستی نیست. این تفکر فوتبالی ای است که آن ها دارند، باعث موفقیت آن ها شده و به اجرای آن ادامه می دهند. تیم های دیگر متفاوت فکر می کنند. چیزی که من فکر می کنم، داشتن فقط یک سبک بازی کار درستی نیست. بازیکنان تغییر می کنند. مسئله اصلی این است که بازیکنان در سبک بازی تیم احساس راحتی کنند.
به این میگن نگاه فوتبالی ... (sm146)
دوستان فیل شکن خوب واسه ویندوز دارین معرفی کنید مرسی
هی جان به سر شدم ... (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در نهایت میری سراغ سایفون ...(sm120)
(sm50)
بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 3,232 نفر در تاریخ 12-06-2018 و در ساعت 10:12 PM بوده است .
(sm50)
دوستان سلام یک فیلترشکن خوب بزارین اینجایا اگر جایی میشناسیم معرفی کنیم.با تشکر موسنرفیق احسان
همینا کار میکنه ... اما خب گاهی اوقات نه ... یه دونه پولی بگیر راحت شو از شر قطع و وصلی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل پریدن انجمن دو سه برابر این عدد بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر پاروی بی قایق ...(sm120) بعضی از شهرها آلبوم یه روز زودتر پخش شده بود ...(sm2) هزاران کاربر و مهمان تا پاسی از شب منتظر آلبوم ...(sm120)
کلاً نسل دهه شصت عادت داشت به اینجور کارا ...(sm120)
دیگه اون شور و حال تکرار نمیشه ...
استدلال آخوندی ...
حالا این که از هم نسل های ماست ولی همچین کاری مسخره و احمقانه س ... یا نمیدونه بازیکن ان بی ای حق اظهار نظر سیاسی نداره و جریمه سنگین میشه یا اینکه میدونه و گفته بزار منم یه حرکتی زده باشم ... در هر دو حالت آیدین خره ...
(sm50)
و کدامین گوری هستی ...(sm19)(sm120) جان خودم یادت بودم گفتم نکنه رفته اغته شـــــــاشششش کرده سرکوب شده یهو یادم اومد 30 سالته ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضور گرم استاد اندی در گرمی ... کاندیدای گرامافون طلایی در دو بخش ...
اعتبار موسیقی ایران در میادین بین المللی ...(sm95)
محمود فکری ...
در خصوص شرطبندی و تبانی چطور؟ شما مواجه شده اید؟
مواجه شده ام و این مسائل وجود دارد. حالا یک خاطره تعریف کنم. چند سال پیش بود که یک نفر آمد و در بحث های مختلف به من پیشنهاد داد و گفت ما این کارها را انجام می دهیم و هزینه اش با ما و دیگر نیازی نیست شما کاری انجام دهید. من گفتم همه این کارها هزینه می خواهد، شما از کجا می خواهید این بودجه را تامین کنید؟ مدام به من می گفت با بت خودمان انجام می دهیم. من متوجه نمی شدم با بت خودمان یعنی چه. انقدر این حرف را تکرار کرد و من متوجه نشدم و در نهایت دید من اسکل هستم دیگر بیخیال شد!(sm2)(sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت ترکیده بود پیداش نمیکردم(sm74)
36 سالم شده
به قول سیاوش او روزا ما دلی داشتیم واسه بردن.. جونی داشتیم واسه مردن.... کسی بودیم، کاری داشتیم... پاییز و بهاری داشتیم(sm25)
الان دیگه شیرخرم ازش نموند که به امیدش کاری کنیم(sm27)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما 43 رو میزدی بالا نمی اومد سایت ...؟(sm120)
جوونی ما به خصوص دهه شصتی ها تو این خراب شده به فنا رفت ...(sm74) دیگه چه فایده ... ولی ما دهه شصتی ها پوستمون کلفته و نهایت یه دری برامون باز میشه ... شاید با همین نسل جدید ...
رونالدوی اروجینال ...
او زمان های خوبی را به یاد آورد که با سیلویو برلوسکونی در میلان کار می کرد:
زمان بسیار کمی را در میلان گذراندم، اما حکایات بسیار خوبی دارم. برلوسکونی به رختکن می آمد و به ما می گفت که چگونه کرنر بزنیم. ما در چند بازی از روی کرنر گل نزده بودیم و او می آمد و به ما نشان می داد که چگونه کرنر بزنیم.آنچلوتی، یک معلم شگفت انگیز بود که همیشه همه چیز را می دانست،(sm146) به ما گوش می داد. او جلوی برلوسکونی می گفت: "بله، بله، بله. سپس، وقتی برلوسکونی می رفت، میگفت «بیا به کار خودمان برگردیم» (sm2)
تسلط استاد اندی به زبان انگلیسی ...