کامادیغ کامادیغ دلیغ کامادیغ بیغ بِیبِ کامادیغ بیغ ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
کامادیغ کامادیغ دلیغ کامادیغ بیغ بِیبِ کامادیغ بیغ ... (sm172)
یعنی چرت میگیم من و سینا (sm98)
لابد دیگه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی همچین حرفی زدم ؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تنفر از همچین چیزایی معنی نداره
(sm172)
نباید الکی خودتو ناراحت کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا از این دعواها هست
اگه جای من باشی که دیوانه میشی
نظر تو اونه ولی من جدن بدم میاد از همچین موردینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطیم به سنو سال نداره اصلن (sm172)
شلوغی و کم عقلی ربطی به هم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شلوغ هستم ولی کم عقل نیستم(sm120) عمام ( قدس سره الشریف ) (sm120)
عادت کردم ولی خب دلم میگیره دیگه..محیط زنونه خیلی بدتر از شرکته(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حدودی که ربط دارننقل قول:
ولی منظور ربطش نبود
شلوغی و کم عقلی با هم باشه فاجعه میشه (sm172)
توام شلوغ نیستی ادای شلوغارو در میاری (sm172)