دیوث (sm2) سادش گیر نمیاد چه برسه به خاردارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث (sm2) سادش گیر نمیاد چه برسه به خاردارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره ملوان رو زدن(sm120)
اره اندازه گلاشم بزرگه تو چشمه رنگبندیشم زیاده خوبه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفساید بود محسن ترکی حرومزاده (sm3)
اینا خیلی قضیه توافق رو تو بوق و کرنا کردن.. هر وقت صدا و سیما ی چیزی رو زیادی تو بوق و کرنا میکنه من حس بدی نسبت بهش احساس میکنم... فکر میکنم پشت پرده گند زدن باز(sm2)
حرف نباشه.. گل زد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون جوجه اردک زشت که گل زد توو آفساید بود (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل مساوی ما هم شدیدا زیر علامت سوال قرار داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما با این یه امتیاز چه گوهی میخوایم بخوریم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی فولاد استقلال واسه کورس قهرمانیه، تعیین کننده تره. آخر فصل کیسه قهرمان شه کسی دیگه الطاف داور ها به به این حرومزاده های استقلالی رو یادش نمیاد!
اسپیکر جدیدم به زودی
(sm59) صدایی شفاف
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]