[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنج هزار میلیارد در سال درآمد دولت از همین پول زور ... این 6 ماه هم که اجرا میشه دو هزار و پونصد میلیارد پول میره خزانه که کسری بودجه آخر سال تا حدودی جبران بشه ... بقیه کسری بودجه هم با طلا و دلار و قبض گاز بیست روز یکبار ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همیشه دست کردن تو جیب ملت ...
حالا ببینین همینایی که ای وای می وای میکنن صف اول کنسرت های خواننده های حکومتی کف و سوت از خودشون در میکنن ...
ما خیلی حکومتی هستیم ، خیلی ...(sm120)
ما خیلی دیکتاتوریم
وقتی هنرمند معنای بیشرف است!
علی بحرینی؛ روزنامهنگار و ترانهسرا در یادداشتی نوشت: «از هیچ بوتیکداری بابت باز بودن مغازهاش و فروش لباسهای گرانقیمت و خفن! گلایه نداریم، اما اگر خوانندهای بخواهد اثر جدیدش را منتشر کند، پدرش را درمیآوریم!
برای خودمان این حق را قائلیم تا به کافه یا رستوران برویم و کنار دوستانمان گل بگوییم و گل بشنویم و چندساعت از هیاهوی جهان فارغ باشیم، اما کسانی را بخواهند فیلم کمدی ببینند، به بیغیرتی محکوم میکنیم!
با رفتن به مسافرت، مشکلی نداریم و اینطوری توجیهش میکنیم که به انرژی و حال خوب احتیاج داریم تا برای اعتراض و مبارزه، جان تازهای بگیریم اما تمام آنهایی که بدشان نمیآید به یک کنسرت بروند را آدمهایی بیشرف میدانیم!
آدمهای عجیبی هستیم! بیشتر از همیشه دیکتاتور شدهایم تا با دیکتاتوری مبارزه کنیم! اینکه دیگران برای ما تعیین تکلیف کنند را تقبیح میفرمائیم و برای نابودی این پدیده زشت، خودمان برای دیگران تعیین تکلیف میکنیم! ما خیلی دیکتاتوریم؛ خیلی!»
دوراهی اوس جواد سکســــــی و نوک پستون ...(sm2)(sm2)
چطوری مفلوک ...
مثه اینکه میخوان با اقدامی فِوری جِهادی عنقلابی درآمد رو به 7 هزار میلیارد برسونن ... کسری بودجه بیداد میکنه ...
ماهی کنار رود ... (sm27)
اینکه قمار بسیار بسیار بزرگی رو فوتبال کردن و به فنا رفتن به کنار ... خواننده های حکومتی رو بگو که آماده باش بودن برای برپایی مجدد کنسرت ها ... تا صبح نخوابیدن و به سقف خیره شده بودن ...
عنکبوت مقدس رو دیدم از نسخه ایرانی خیلی بیتر بود
نقش اول مرد و زری خوب بودن واقن
صحنه سیوکسی هم داشت واقعی تر بود فیلم
نسخه ایرانی فقط ارایش زنا دستشون باز بود (sm2)
(sm120)
چرا وقتی میدونن به این زودیا خبری از کنسرت نیست بازم تک اهنگ تولید کردن ...؟ دلیلش مشخصه چون دستور رسیده بود برای عادی سازی اوضاع به بهانه برد فوتبال ...
ابعاد این باخت فوتبال خیلی خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فک میکنید ...
مکتب منبر vs مکتب یانکی ...
اوس جواد با اینکه از خودشونه و بماله مدیر شبکه 3 (شبکه سه پاه ) شده ولی گاهی اوقات مخش کار میکنه و اجابت مزاج پر ملاتی روی آیت الله کی روش انجام میده ...
(sm35)
نظرسنجی ( به روز شده ...)
به نظر شما چه زمانی مشکل هاست سایت حل خواهد شد ...؟
1- زمانی که حسین 40 ساله ش بشه ... (گزینه دائمی تمامی نظرسنجی های سایت )
2- زمانی که پیمان قانع بشه و ایمان بیاره ...
3- زمانی که من قانع بشم ... ( به هر حال انسان جایز الخطاست )
4- گزینه یک ...
خودم گزینه 4 رو انتخاب میکنم به عنوان راه حل تمامی مشکلات ...(sm2)
گزینه 2 که پیمان بعیده ولی غیرممکن نیست ...(sm120) باید روش کار کنم ...(sm2)
گزینه 3 با شناختی که از خودم دارم از غیرممکن هم غیرممکن تره ...(sm2)مگر فرجی بشه ...(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرم در جهل خودت میمیری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرم 40 سالت میشه و تمام مشکلات ما حل خواهد شد ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm88)(sm2)نقل قول:
(sm19)حالا چرا تپانچه گرفتی دستت ...(sm2)هنوز چند سال مونده ...(sm120)به قول انگلیسی ها در دوره مید ترتیس هستی ...(sm120) من خود آن چهل ساله ام ...(sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا توماس نمیخواد قبول کنه بدون دیتر راه به جایی نمیبره ... دیتر هم همینطور ...
نگاه کن سه ساله داره با این زرافه فیت میده ... آخه این چی داره ...؟ خب تو که قبول کردی صدات باید با یکی دیگه کنتراست باشه ، برگشتی به فیت دادن چرا دوباره برنمیگردی با دیتر ...؟ اینهمه گروه موسیقی دوباره بعد از سالها برگشتن ولی اینا مرغشون یه پا داره ...
داش ملی خودمون نیست ...؟(sm2)(sm2)صدا رو شنیدم حس قفل فرمون بهم دست داد ...(sm2)(sm2)
(sm88)
ای جونم بمبِ بابا کیه ...(sm2)تفنگ بابا کجاست نمیبینمش ...(sm2)بزن ماهواره ببینیم ...(sm2)
چیزی نیست منصور ه ...(sm2)
آخرین بازی که یه خواننده کلنگ میزد ...(sm2) تازه بیل و فرغون و داس و تبر هم بود ...(sm2)پویا رکورد داره در این زمینه ...(sm2)
مـــععععـــن مـــعععــــن محاله از تو سیر بشم ...(sm2)(sm2)
voa : روزنامه «همشهری» وابسته به شهرداری تهران، با استتاد به «بررسیهای انجام شده ازسوی دستگاههای امنیتی درمیان جمعیت بازداشتشدگان» اعتراضات سراسری اخیر، نوشت: ابراهیم حامدی خواننده مشهور به «ابی»، از چهرههای موثر در «تحریک افکارعمومی و احساسات جوانان» است.
تاکنون هنرمندان و چهرههای فرهنگی - ورزشی بسیاری که در ایران حضور دارند نیز از اعتراضات سراسری حمایت کرده و به آن پیوستهاند، هر چند اندکی بعد، بازداشت یا به نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی احضار شدهاند
رکوردشکنی مهشید حامدی برومند در اینستاگرام
تعداد استوری های مهشید برومند همسر ابی در سه ماه اخیر از مرز هزار گذشت و به رکورد بیشترین استوری در پیج های شخصی ( به غیر از پیج های خبری ) رسید
زنجیره 12 تایی به هم پیوسته ... هر حلقه این زنجیر آسیب ببینه بقیه هم آسیب میبینین ...
و ما همچنان در توهم ...
این چند سالم مثل این سی و خرده ای سال میگذره(sm120)نقل قول:
?(sm120)wtf
با توام جیکِ درنیامدهام
چند وقت است از تو بیدارم ؟
صبح زودی که دیر آمدهای
از تو گنجشکها طلبکارم
عرشه دریا شد از گرفتاران
لنگر انداختند بسیاران
گفتم ای کشتیان غرق شده
من در اعماق خود گرفتارم
عشقِ بیوقفه دوستم را کشت
کرگدنهای پوستم را کشت
از کجای دلم بیاویزم
قاتلی را که دوستش دارم ؟
دفن کردم درون سینهی خود
بارها مهرههای پشتم را
از خودم جم نخوردهام هرگز
بسکه در سینهام تلنبارم
فیلسوفی که مرد و راحت شد
مرد و مشغول استراحت شد
مُردم از یأس فلسفی اما
باز هم یأس فلسفی دارم
خاک، زندان سختگیران است
مرگ، آزادی اسیران است
مرگ خویشان به من آموخت
که به خاک احترام بگذارم
در گلویم صدای پایی نیست
در سرم گوش آشنایی نیست
مینشینم کنار پنجره، تا
متوسل شوم به سیگارم ...
(sm172)(sm50)(sm27)
mid thirtiesنقل قول:
انگلیسیا 36 سالگی رو میگن ...(sm120)
اها(sm120) دیگه میدو رد کرده داره میرسه به رید فورتیس(sm2)نقل قول:
مرحله تری بیفور ی ...(sm120)خلاصه من نمیدونم هر چه زودتر باید 40 سالت بشه ...(sm2)نقل قول:
رئیس فدراسیون ...(sm120)
ولی از حق نگذریم درسته که دبیر فقط به فکر نظام و .ایه مالیه و پول رو مستقیم از یه جای خاص میگیره ولی خب تو این سه سال حسابی به خانه کشتی و سالن هاش رسیده ... اونایی که رفته بودن سالن هفت تیر فینال لیگ کشتی خیلی از بازسازیش تعریف میکردن ...
(sm120)