، لره تو مترو دستشو گذاشته بوده رو دوش یه دختره . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره میگه اقا میشه دستتو بذاری یجا دیگه ؟!
لره میگه دلم میخواد ولی روم نمیشه !
نمایش نسخه قابل چاپ
، لره تو مترو دستشو گذاشته بوده رو دوش یه دختره . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره میگه اقا میشه دستتو بذاری یجا دیگه ؟!
لره میگه دلم میخواد ولی روم نمیشه !
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوکِ قومیتی؟ :|
لاین امریکا:
دانشمندان موفق ب کشف درمان ایدز شدند!
۲۳۶۰ لایک
لاین ژاپن:
دانشمندان از کاغذ کامپیوتر ساختند!
۶۸۸۰ لایک
لاین ایران:
دختره:تاپم قرمزه!!!!!!!!!!!!!!!
۶۳۷۴۵۹۵۱ لایک
اتی برای منم امده بود گذاشتم اینجا توجه نکردم شما خودت سانسورش کن من خودمم دوست ندارم به فومیت کسی توهین بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ، ای بابا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد هر چی بگما به هر طریقی نفیش میکنی (sm2)
خب این جرکتت یه اسمی داره دیگه ، یا باید بگیم میانجیگری کردی ، یا فردین بازی در آوردی ، یا خرت خیلی میره و از این قبیل چیز میزا ...
ولی اگه باز هیشکدوم از اینا رو قبول نداری من نظرم به ریاکاری هم نزدیکه (sm2)
ﺗﻮ ﻧﻈﺮ ﺳﻨﺠﯽ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺳﻮﻏﺎﺗﯽ ﺍﺯ ﭼﻪ ﺷﻬﺮﯼ ﺭﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻦ
.
.
.
.
.
.
یارو ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ lcd ﺍﺯ ﺑﺎﻧﻪ
خدایاااااااااااااا کمک...
من عاشق آن دیده و چشمان سیاهم / بیهوده چه گویم که پریشان نگاهم
گر مستی چشمان سیاه تو گناه است / من طالب آن مستی و خواهان گناهم
حتی اگر نباشی ، می آفرینمت
چونانکه التهاب بیابان ، سراب را
ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی
با چون تو پرسشی ، چه نیازی جواب را ...
یعنی اگه فناوری ساخت لامبورگینی رو هم به ایران بدن…ایرانیا از توش یهلامبورگینی-وانت در میارن
پسره پست گذاشته:
تولدم بود داشتم به ترتیب کاغذ کادوها رو باز می کردم
.
.
.
.
.
بابام: یه گوشی اکسپریا
با یه کاغذ که روش نوشته بود: 200 بهت بدهکار بودم,الانم 200 تومنشو من دادم بقیه قسطاشو باید خودت بدی صداشو در نیار ,بخند!
مامان: 100 تومن پول با یه کاغذ: اینو الکی گذاشتم جلو مهمونا آبرو ریزی نشه,خرجش نکنیا پول برق و گازه الانم تابلو نکن بخند
خونواده عمه: یه ظرف شیشه ای آجیل خوری
(چی کارش کنم آخه من)
خونواده دایی: یه دست پارچ و لیوان خارجی
(اینجا که رسید قلبم تیر کشید)
داداشم: یه جفت دسته پلی استیشن
(واس خودش گرفته بود گوسفند)
خونواده عمو: یه ساعت دیواری با 50 تومن تراول
(ساعتو زدن پذیرایی پوله هم تقلبی از آب درومد)
مامان بزرگ: یه ماچ آبدار
(صورتم خیس شد,دندون مصنوعیاش هم افتاد تو لباسم)
بابابزرگ: یه پس گردنی با جمله ی
" کره خر، مرد شدیا
یارو از مغازه میاد بیرون غش غش میخنده!میگن: چی شده؟میگه: رفتم مغازه سروکارشون گذاشتم.میگن: چی کار کردی…؟میگه : پول دادم هیچی نخریدم(sm30)
رسول جان لطف کن قومیتی نزار ، موقع ارسال یکم دقت کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رایج ترین دلیل پسرا براى جمع نکردن رختخوابشون :
+
+
+
+
شب دوباره باید بیام بخوابم دیگه
مرد باس از تمام عکسای خانومش تعریف کنه !حتی عکسای دوره راهنماییش
باشه عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوست کلفت ترین انسانهای کره زمین کیا هستن؟؟
.
.
.
.
.
ایرانی ها [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آب نیترات دار –نان جوش شیرین دار –برنج آرسنیک دار –سبزیجات با فاضلاب –میوه ها با کود شیمیایی و سموم دز بالا –لبنیات با وایتکس و روغن پالم –گوشت تاریخ مصرف گذشته –
مرغ هورمونی –آلودگی هوا –پارازیت –پراید –سقوط هواپیما و ….خداییش این ها را به کرگدن می دادن تا حالا نسلش منقرض می شد :/
من نه أنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم نه تو آني كه گدارا ننوازي به نگاهي،در اگر باز نگردد،نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم،چو گدا بر سر راهي.كس به غير از تو نخاهم چه بخاهي چه نخاهي.باز كن در،كه جز اين خانه مرا نيست پناهي
داشتم ميرفتم حموم
بابام گفت صابون نداریما
.
.
.
.
.
یهو از دهنم در رفت گفتم عیب نداره با شامپو میزنم
.
.
.
الان دو هفته ست تو سن 30سالگی
دارم با بابام میرم حموم
رسول این مال خودته با گلنار(sm2)
کره خر کیست؟؟کسی که از سوپری ، کره میخره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)(sm1)
چقد بده صداش اصلا زنونه نیست صداش (sm88)
توجه توجه:
.
.
.
بخاطر نزدیک شدن ایام حج تمتع، سازمان حج و زیارت درنظردارد جهت آماده سازی جسمانی حجاج قبل از تشرف به حج در قزوین اردوی تدارکاتی برگزار کند
دیدین بعدازظهرا که آدم میخوابه
بعد یهو پا میشه چه حسی داره ؟!
مخصوصا اگه هیچکی خونه نباشه
لامصب اصن معلوم نیس شبه ؟
روزه؟ امروزه؟ فرداست؟ دیروزه ؟!
همه مردن تو زنده موندی ؟!
تو مردی همه زنده موندن ؟!خلاصه که خیلی حس بدیه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعتی که تعطیلات تو سپری شدن داشت
مرحوم میگ میگ نداشت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روباهی داشت به حیوونا دروغ میگفت،
میگفت من گاهی گرگ میخورم،
گاهی پلنگ میخورم،
گاهی شیر میخورم...
روشو برگردوند دید شیر پشت سرش ایستاده،گفت :گاهی هم گوه میخورم.
شخصیتی که هیچوقت چهره اش دیده نشد :
” بازرس آموزش و پرورش ”
گربه ها یجوری آدمو نگاه میکنن
که انگار همه چیو فهمیدن
الان هم میخوان برن به همه بگن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کیه که هم شیطونه ، هم جذابه !
هم خوش تیپه ، هم منه ؟!
ای وای ببخشید هول شدم جوابو گفتم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از ویژگی های آشپزی دخترهای امروزی اینه که :
آب دوغ خیار هم درست کنن میسوزه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها خیال می کنند
دوست داشتن ساده است
خیال می کنند
باید همه چیز خوب باشد
تا بتوانند کسی را عاشقانه دوست داشته باشند
اما من می گویم
دوست داشتن درست از زمانی شروع می شود
که بی حوصله می شود
که بهانه می گیرد
که یادش می رود بگوید
دلتنگ است
یادش می رود با شیطنت بگوید
دوستت دارم
دوست داشتن از زمانی شروع می شود
که خنده هایتان بغض شود
بغض هایتان آغوش بخواهد
و ببینید آغوشش کمرنگ است
اگر در روزهایِ ابری و طوفانی
دوستش داشتی
شاهکار کرده ای
.
ما عادت کرده ایم همه چیز را
حاضر و آماده بخواهیم
همه چیز آنطور که می خواهیم پیش برود
و ادعا هم داریم که دوست داریم
که عاشقیم
و این درست ترین
اشتباهِ ممکن است.
چقد کپی پیست خوبه ...
خانمه به شوهرش پیامک میده:
سلام عزیزم، اگه موافقی بریم خونه مامانم عدد “۱”
و اگه میخوای بریم خونه مامانت
سینوس ۲۳به توان ۷ تقسیم بر ۲/۷۶۳ ضربدر ۶۵۷
رادیکال ۵ به توان ۲ تانژانت ۷۸۶ مبنای ۲۱” رو پیامک کن !
جواب شوهر جالبه!
۰/۰۵۷۳۸۷۷۷۳۲۵
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
یارو ﻣﯿﺮﻩ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ
ﻧﺎﻫﺎﺭ ﺑﻬﺶ ﻛﺮﻓﺲ ﻣﯿﺪﻥ
ﺷﺎﻡ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ
ﻓﺮﺩﺍﺵ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻫﻢ
ﺑﻬﺶ ﻧﻮﻥ ﻭ ﺳﺒﺰﻯ ﻣﯿﺪﻥ !!
ﻣﯿﮕﻪ : ﻧﺎﻫﺎﺭ ﭼﯿﺰﻯ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻜﻨﯿﺪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺮﻡ ﻣﯿﭽﺮﻡ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بود.. با ... سکوت خیال انگیزش
و
آسمانی پرستاره که برای من و تو نجواهای عاشقانه می پروراند
نسیمی آرام نوازشگر پراحساس موهای لطیفت بود
آنسو تر صدای آرام برگهای خرامان همسوی دلربای سکوت شب
و
نفسهای به شماره افتاده در قفل تپشهای قلبمان
مست مست ..
غرق غرق .....
در جاری ترین احساس عالم... در اعماق آغوش لبهایمان
.........
مرا تا ابد میهمانی ...ای همیشه در قلبم جاری...ای عشق......
آقا یه نگاه به تبلیغ سایپا کنید قبلنا میگفت :
” سایپا مطمئن” اما حالا میگه :
” سایپا در اندیشه ای متفاوت ”
معلوم نیست چه بلایی میخواد سرمون بیاره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت ۱ روزه ، ۱۵ مگابایت ، ۵۰۰ تومان
اینو به هر کشوری نشون بدی پناهندگی میدن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار با یه دختره رفته بودم سفره خونه !
بعد یه نیم ساعت قلیون کشیدن دختره گفته کی آب قلیون تموم میشه بریم ؟
از اون موقع هروقت قلیون میبینم جیغ میکشم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯿﻪ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﻣﻬﻤﻮﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﮔﺰ ﺑﺨﻮﺭ
ﻣﻬﻤﻮﻥ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﯾﮑﯽ ﺧﻮﺭﺩﻡ
ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ دو ﺗﺎ ﺧﻮﺭﺩﯼ
ﻭﻟﯽ ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﻩ
ﺑﺎﺯﻡ ﺑﺨﻮﺭ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران احساست را بر من ببار
بگذار خیس ترین احساس قلبت باشم
بگذار نفسهای عشق را جان باشم
تو باشی همنشین عمیقترین شبهای ابدی ام....
ای تو را در نگاهم هزاران آغوش...ای عشق