دختر خاله (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
دختر خاله (sm81)
همین قد هم بمونه کافیه برام... (sm50) راحت دیشب 3 تا بازی قدیمی دان کردم 15 گیگ به اضافه چن تا فیلم... (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشد از خود بگیرمت اما... زورِ بازو به دستهایم نیست... (sm50)
اگه عکس گذاشتی باز نمیشه . (sm120) تو روزی چقدر دانلود مکنی دیوث (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی و نوشتی که از دوری من ملالی نیست(sm50)
رفتی با یکی دیگه دوست شدی هیچ خیالی نیـست
یه روزم نوبت من میشه واست نامه بدم
ببینی با یکی دیگم، جاتم اصلا خالی نیـست
چه خوجیله ناموسا (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته به شرایط کابل کشی خونه و فاصله تا مرکز مخابراتی یه مقدار دیگه بیشتر از اینم جا داره ولی معمولا اگر خط هم بکشه بازم ریت Downstream رو بالای 16 مگابیت نمیبندن دیگه همینجوریشم عملا قانون مربوط به مشترکین خانگی رو به اندازه کافی دور زدن (sm120)
احتمالا مرکز مخابراتیتون شاتل یوزراش کم باشن وگَرنه امکان نداره به راحتی کسی رو آزاد بزارن 20 روز هرشب اینهمه دانلود کنه
در باغ زمانه چوب تر میخوردم
از ریشه ی خود خون جگر میخوردم
انگور به دست بودم اما یک عمر
از فرط گرسنگی, تبر میخوردم ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]