عزیزم(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)گل بارون زده ی من (sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من چه ماندهاست در این کارزار عشق
زخمی بهروی پیکرِ برباد رفته ای ... (sm50)
میلاد لب تاب قسطی نداری (sm2)
لپتاپ های من همه زیر 1 تومن قیمت داره ارزش قسطی شدن ندارن
در تمامِ شب چراغی نیست
در تمامِ روز
نیست یک فریاد.
چون شبانِ بیستاره قلبِ من تنهاست ... (sm50)
سیاوش قمیشی - هوای خانه ... (sm1)
(sm42)دلاور کرمانشاهینقل قول:
اون صبانت گدا رو نگاه کن
چه خوش خیال بودم فکر میکردم سرویس 1ساله 60 گیگ با سرعت 12 مگشون شبانه کاری به مصرفت ندارن (sm20)
نقل قول:
سلام ، من سرویس جشنواره 12 مگ 60 گیگ سالیان با دانلود رایگان 4 تا 10 صبح برداشتم
طبق تجربه چون ب این شرکتهای ارایه دهنده اینترنت اعتماد نداشتم قبل از خرید سرویس با اوپراتور صبانت صحبت کردم گفت در پیک تایم رایگان 1 تا 6 مگابیت میتونید دانلود داشته باشید و اگر دانلود شما زیاد باشه و نامتعارف سرعت حداقل میاد روی 120 کیلو در صورتی که سرویس از همون ابتدا روی 120 کیلو بسته شده ! تو روز هم سرعت دانلود حداکثر 800 کیلو هست .
قبل از خرید این بسته پیش خودم حساب کردم اگرساعت هشت صبح بیدار بشم با حداقل سرعت 1 مگابیت تقریبا تو این دوساعت میشه دو سه گیگ دانلود داشت اما عملا کلاه سرم گذاشتن ! واقعا کمتر کسی میتونه هر روز 4صبح بیدار بشه برا دانلود ، فرض اگر هم بتونه با سرعت 120 حداکثر بشه 2.5 گیگ دانلود داشت که با توجه به زمان بد و هزینه برق اصلا بصرفه نیست .
متاسفم برا خودمون که تو این مملکت زندگی میکنیم تا میتونن از مردم عادی سو استفاده میکنن دستمون به هیچ جا بند نیست دزد و قاضی همکار هم هستند .
(sm2)(sm3)