نادان!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسر آیتالله خاتمی درگذشت
نمایش نسخه قابل چاپ
نادان!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسر آیتالله خاتمی درگذشت
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادرش بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرش هم آیت الله بوده
خوب منم همون یارو رو میگم دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم چند خودش ببین چند سالشه
ماشالله اینقدر خاتمی داریم من اصن نمیدونم این مال کیه(sm2)
گفتگوی دیشب حسن روحانی و اوباما :
اوباما: حسن بیداری؟
روحانی: هووووووووم.......آره بیدارم
اوباما: حسن به نظرت رابطمون در آینده
چی میشه من که خیلی نگرانم
روحانی: نمیدونم .......
نمیخوام بهش فکر کنم.....
اوباما: حسن الان اونجا ساعت چنده عزیزم؟
روحانی: طرفا 2 صبحه
اوباما: الان داری چیکار میکنی عشقم؟
روحانی: دراز کشیدم
اوباما: چی پوشیدی؟
روحانی: عمامه و تاب و شلوارک!
اوباما:اوووووووووووووف(sm2)
من فکر کردم میگی همسر رئیس جمهوره اسبق بوده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاغا اين چه وضعه توافقه؟(sm2)(sm2)
.
.
.
.
الان رفتم بقالی سر کوچه ویسکی بخرم نداشت!!
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش کاشکی نمی گفتم بهت(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]