به روباه گفتند شاهدت کیه.
گفت:
دو ممه!!
تازه الان که بزرگ شدم فهمیدم
منظورش چی بوده دیوس,,,
نمایش نسخه قابل چاپ
به روباه گفتند شاهدت کیه.
گفت:
دو ممه!!
تازه الان که بزرگ شدم فهمیدم
منظورش چی بوده دیوس,,,
به جز خوردن ونوشیدن و سکـــــ/س در بهشت دیگه چی کار میشه کرد؟! من در آیات و روایات چیز دیگه ای پیدا نکردم! کتابخونه نداره؟
(sm70) خیلی پیچیده بود (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما تشریف بیارید قدمتون روی چشــــــم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایی داری (sm127)
با مجتبی هماهنگ میکنم میایم همونجا پستامونو دو دستی تقدیم میکنیم (sm10)
دانبالم میاریم چراغ خونت روشن شه (sm70)(sm2)
سربازتــــــــم (sm19)نقل قول:
الان بیاید تا هوا خوبه... چند وقت دیگه از اونور بوم میوفته مثل سگ سرد میشه (sm138)
بدون دانیال که نمیشه.. باس 4نفر باشیم دنبال یار 4ـم نگردیم (sm120)
دانیال کجاست ازش خبری ندارین ....نقل قول:
دلمون تنگیده(sm175)
مدرسه (sm172) فردا تعطیل ـه میادش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو میره تو شهر غضنفر اینا...
وفتی میرسه اونجا، به یکی میگه: ببخشید آقا ما مسافریم، میشه راهنمایی کنید کجا آمپول میزنن؟
غضنفر کیونشو نشون میده میگه: اینجا!
طبق محاسبات من یارو باباش در اومده (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺣﻮﺍﺳﺶ ﻧﺒﻮﺩ ﺯﺑﺎﻥ ﺳﯿﺴﺘﻤﺶ ﺭﻭ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ :
Hffvjua jufbk kgdohjl jggbn
ﻭﺣﺎﻻ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﻫﺎﯼ ﭘﺴﺮﺍﻥ ﻏﯿﻮﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ :
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻟﯽ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﻮﺩ
ﺩﻭﻣﯽ : ﺁﻓﺮﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻨﻮ ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﻓﺮﻭ ﺑﺮﺩﯼ
ﺳﻮﻣﯽ : ﭘﺮﻓﮑﺖ . ﺑﯿﮓ ﻻﯾﮏ
ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺻﺤﺒﺘﻢ ﺑﺎ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﯼ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ : ﺑﺎ