ممر شاید رضا صادقی و علی اصحابی و عسکری و بنیامین هم باشن بعد کنار اینا اسکلی مث ایمان قیاسی عجیبه
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر شاید رضا صادقی و علی اصحابی و عسکری و بنیامین هم باشن بعد کنار اینا اسکلی مث ایمان قیاسی عجیبه
همین آقایان یادشان رفته که از هفته اول با استیلی روی نیمکت پرسپولیس چه کردند.در آن سال از اولین بازی پرسپولیس مقابل ملوان انزلی شروع کردند و در هفته دوم در بازی مقابل شاهین بوشهر به اوج خودش رسید. با لیدرها زدوبند کردند بر علیه استیلی و کاری کردند تا در ورزشگاه بر علیه او شعار دهند و پرچم نوشته بیاورند! آخر این آقایان هر زمان که به نفعشان نباشد، میگویند لیدر نیاز نداریم و زمانی که به ساپورت آنها نیاز داشته باشند، لیدرها در فوتبال لازم هستند.این آقایان اگر عاشق فوتبال بودند حداقل در مقاطعی که پرسپولیس یا تیم ملی با مشکلات مالی مواجه بود . یک مقدار از حقوق ناچیزشان را می بخشیدند.اما آنها از قاعده نسبیت استفاده می کنند .در مقطعی اینکار را با کاشانی کردند. بعد هم رویانیان به پرسپولیس آمد و بحث جدیدی مطرح شد «ریش های بدون ریشه!» و گفتند ریشهای بدون ریشه به درد نمی خورد.در صورتی که به نظر می رسید منافعشان در چیز دیگری است.(sm21)(sm21)(sm21)
شاید باورتان نشود روز دادگاه خود قاضی به من می گفت من می دانم که حق با شما است اما اگر به شما می گویند الان روز هست، حتی اگر شب هست شما باید بپذیرید(sm2)
عجب فوتبالی بود(sm2)
ول کن ماجرا هم نیست.(sm59)
باید معلوم شود چه کسی کارت به کارت کرد و به او تذکر داده شود.نه اینکه عکاس و داور را 2 سال و 10 سال محکوم کنند. دو دو تا چهارتا، هیچ کس شکی ندارد که چه کسی کارت به کارت کرده! من هم تا زمانی که جان دارم با این مسایل در فوتبال ، مبارزه می کنم و به 1000 ها میلیارد تومان هم نمی گویم پول خرد!
همه میخوان به زور تو این فوتبال باشن
واقعیت فوتبال
یک عده می گویند که چرا امروز در فوتبال ما مد شده که بازیکن و مربی بر علیه هم حرف می زنند. به عقیده من مساله روبرو حرف زدن یا پشت هم حرف زدن نیست. این واقعیتهای فوتبال ما است که می بینیم فردی با وجود شایستگی و استعداد کارش به اینجا می رسد.
خودشو زیاد تحویل نگرفته ؟(sm120)
خب یه رای گیری کنیم
البوم جدید همایون شجریان با سبک الکترونیک به نام ارایش غلیظ قصد گرفتنشو دارم
اما از اونجا که قیمتش زیاده رای گیری می کنم اگه به حد نصاب رسید میرم می گیرم
خب هرکی موافقه نقل بگیره
(sm70)
پیتزا بخر جون بگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حد نصاب(sm148)
حدود 15 نفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بزن
قطعه جدید محسن چاوشی بنام میگه دوسم نداره (sm127) بزودی..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)احساس میکنم خیلی خسته ام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو حالا نوازشم کن ابی شعرش برای سروش دادخواهه؟
با آرایش غلیظ نرو فقط(sm59)نقل قول:
لاشی آواتار منو دست میزنی؟
علیــــــــــــــــــــــ ــــه دایــــــــــــــــــــــ ــــــــــــی
(sm2)
خیلی حرف داره ها
این نیکی میناژ نه صدا داره نه موسیقی نه قیافه
یه کیون داره با تکیه بر همون پا بر عرصه موسیقی گذاشته
ویدیو جدیدشم که (sm25)
خب پس نمی زنم البومو
(sm98)
خب به درک
با لحن عبدلی
لینک بده دیگه عزیزم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر باید طرفدارش باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم دانلود نکردم ها ولی عکسایی که دیدم کامنتایی که گذاشتن و شکستن رکورد vevoنشون میده چیه
(sm111)
(sm46)ممد امین کم پیدایی
داشتم PS4 بازی میکردم خیلی چسبید !!!! (sm118)
باز این مصیبت اومد
دانلود کن اگه در حد انتظار بود برو بخرنقل قول:
نقل قول:
برو رضا عطاران رو ببین من تا چن دقه فقط خندیدم ..
<br>نقل قول:
الدنگ کارِ قیاسی از کارای شاخِ آلبومه..کاری که برای پاروی بی قایق بود حتما سطحش بالاست، اونم با تنظیمِ محسن
اینطوری که خیلی شلوغ میشه! بعدشم اصلا آلبوم استارتش با کارِ ایمانو مهدی یراحی زده شد..خودش کنار نمیره که
سلام عزیزانم (sm19)
دریا !!!! (sm118)
زیادی خندیدی اونقدرا هم خنده دار نبود (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین دیوث آواتارتو عوض کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقطی گفت نامرد من گفتم چی میخواد بگه مثلا با مکث گفت !!!! (sm98)