دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرات موسیقیایی من و ممر کاملا یکیه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرات موسیقیایی من و ممر کاملا یکیه(sm120)
اما بوي عجيب مياد
بو كني، بوي سيب مياد
ميگن كسي كه پا بشه
راهي ِ جبهه ها بشه
سر به بيابون بذاره
توو عاشقي جون بذاره
اونجا كه آفتاب مي شينه
باغ گل سيب مي بينه
(sm81) چهچه هاي فريدون توو اين آهنگ عالي ِ
ملودی زمانی واقعا شاهکار میشه که رو هر سازی و هر صدایی قشنگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از کارا فقط رو صدای خودش جواب میده و امضای خاصی تو ملودی نیست بیشتر شعر خوانیه
اما الان دیگه اینطوری نیست..ملودی میسازه در حد همسایه (sm50)
تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
♫♫♫از دست من میری از دست تو میرم
تو زنده میمونی،منم که میمیرم
تو رفتی از پیشم دنیامو غمبرداشت
برداشت ما از عشق با هم تفاوت داشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] من ازت میخوام
برگردی به خونه
این آخرین باره من ازت میخوام
عاقل شی دیونه
♫♫♫
اونقد بزرگه تنهایی این مردکه حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من عاشقت هستم اینو نمیفهمی
یه چیزو میدونم که خیلی بی رحمی
همیشه میگفتی شاهی گدایی کن
ظالم بمون اما مظلوم نمایی کن
هرچی بدی کردی پای من بنویس
نتیجه ی این عشق بازم مساوی نیست
(sm101)(sm101)(sm101)
شعر روزبه واسه محمد اصفهانی(sm50)
یه تیکه زمین(sm50)
اين حبيب ِ دهن سرويس خوب ملودي هايي روو شعر ميذاشت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو صدایی فوق العاده ایه این آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یارو اصفهانیان هم داریوشی خونده باحال شده کار
ملودی وصیت فورانِ احساس و هنر محسنه (sm50)
کدام قله کدام اوج :| (sm25)
حبیب خشن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]