این الی دیوث شایعه کرده بود امروز من ازدواج کردم اسم زنمم مرمرِ (sm2)موجی از شادی شکل گرفته بود تو کامنتا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این الی دیوث شایعه کرده بود امروز من ازدواج کردم اسم زنمم مرمرِ (sm2)موجی از شادی شکل گرفته بود تو کامنتا (sm2)
آره انصافا خيلي كار ِ قشنگي شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يادش بخير . اولين بار كه تلويزيون اين آهنگ رو گذاشت آقام ميگفت انقلاب شده كه صداي داريوش رو پخش كردن (sm2)
مهرزاد اصفهانپور (sm50) ديگه خبري هم نشد ازش
(sm50)کاش هیچوقت پسر دار نمیشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر اون آلبوم دو صداييشون ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خاطره اي رو برام زنده كردي نويد (sm81)
نقل قول:
تو البوم قبلي فقط 2 _3 تا اهنگشو دوست داشتم (sm25)
چند روز پیش یه کار نشون داد که با رویگری و حامد زمانی خونه بودن(sm120)نقل قول:
کار بسیج تلفیزیون بود
دموی لو رفته از آلبوم ممر(sm88)
انصافا چه ملودیی ساخته ممر(sm111)
کار خوبش به زور به سه تا میرسید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]