تبریک به دوستان X:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک به دوستان X:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینیم حسین بالاخره پیدا میکنه یا نه ...(sm2)
باورنکردنی ...! 40 هزار امتیاز در فصل عادی ان بی ای ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش که هنوز ان بی ای به این روز نیفتاده بود که همه بگن نمایش شده و دفاع کجاست گفتم ان بی ای داره تبدیل به نمایش میشه ... همون موقع خیلی از بسکتی ها گارد گرفتن حتی در کلاس مربیگری هم اینو گفتم همه خندیدن ... ولی الان میگم ان بی ای تبدیل به بازی تمرینی شده ...! بازی تمرینی برای مرور تاکتیک ... دلیل هم داره که به این روز افتاده ... از وقتی که ان بی ای افتاد دنبال حق پخش گرفتن از کشورها و حتی بازیکن از هند هم جذب کرد معلوم بود که دیگه کیفیت براش مهم نیست ... جنگندگی براش مهم نیست ... مهم جذب مخاطب بیشتر در جهانه با جذب بازیکن حتی از هند و چین که روی هم 3 میلیارد جمعیت دارن ... بعد از اون استثمار بازیکنان شروع شد ... چجوری ؟ با بستن قراردادهای 200 میلیون دلاری پنج ساله و حالا که به 300 میلیون دلار هفت ساله هم رسیده ...! وقتی بازیکن همچین قرارداد سنگینی میبنده با هزار تا آپشن میبنده باید تن بده به هر سختی ... کدوم سختی ؟ انجام 81 مسابقه فصل عادی در کمتر از 6 ماه و بعدش بازیهای پلی آف فشرده ... اونم در ایالت های امریکا با بعد مسافت طولانی ... خب وقتی بازیکن مستقیم از فرودگاه میره سال مسابقه و فرصت رفتن به هتل و استراحت نداره میتونه دفاع کنه و تحرک داشته باشه ...؟! میتونه سوئیچ کنه ...؟! خب بازیکن هم میبینه اینجوریه صدش رو نمیزاره تو زمین و قدم میزنه تا توان داشته باشه فرداش برای مسابقه بعدی تو یک ایالت دیگه ... دیگه چیزی از بازیکن نمیمونه که بخواد بسکت بازی کنه ... همینم به لطف مساژورهای تیمها هستن که واقعاً جادو میکنن ... و قدرت بدنی بازیکنا که دوام میارن زیر این فشار وحشتناک ...
پس انتظار بیشتر ز این نمیشه داشت ... ان بی ای به قهقرا رفته دیگه ... واسه همینه بازیکن 39 ساله راحت هر بازی 20 امتیاز میاره و کوین دورانت میگه من و لبرون بالای 40 سالگی هم به راحتی میتونیم بازی کنیم ...!!!
علیرضا طلیسچی یا علیرضا عیوضی ؟ یه لحظه فکر کردم آهنگ ممدرضا عیوضی بوده اشتباه زدن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب به نظرم هنوز طلیسچی خوبه ... از معدود خواننده های داخلی که قبولش دارم( نمیدونم چرا قبولش دارم ...(sm120)) شاید به دلیل اینکه خودش ترانه و ملودی میگه و میسازه و من هم از اینجور خواننده ها خوشم میاد ...
پارسال پایان استاد اندی رو اعلام کرده بودم ...
من که یادم نمیاد به روزهای آخر سال برسیم و اینقد بی تفاوتی و نگرانی از سال بعد وجود داشته باشه ...
البته این موضوع جهانیه ...!! قطعاً سال 2024 و 2025 مهمترین سالهای قرن اخیره که تکلیف این قرن رو مشخص میکنه ... همینطور که بایدن گفت تکلیف پنجاه سال آینده جهان مشخص میشه ... چجوری ...؟ همه چیزبستگی به پوتین داره و جنگ اوکراین ... آمریکا و چین همینطور که همه حدس میزدن توافق کردن و حالا منتظر تعیین تکلیف پوتین و روسیه هستن تا همه چی رو بین خودشون تقسیم کنن ... این وسط اروپا داره نابود میشه ... اقتصاد اروپا و آلمان در رکود وحشتناک به سر میبره و با اومدن ترامپ تکلیفش یکسره میشه ... حتی ممکنه اتحادیه اروپا با اومدن ترامپ از هم بپاشه ... اروپا دیگه نوکر آمریکا هم به حساب نمیاد ... پوتین بازی بخت باخت رو شروع کرد و حالا سرنوشت آینده جهان دستشه و همه منتظرن ببینن چجوری بازی میکنه و حرکت بعدیش چیه ...
این وسط آخوندا موندن و در کردن تعداد معدودی تیر و ترقه و بر فنا رفتن رویای نظم نوین جوهانی ...
دعوای سحر مقدس و دنیا دادرسان ...(sm120)
من هنوزم رو حرفم هستم ...حاضرم به خاطر سحر به دنیای موسیقی برگردم ...(sm120) فقط 6 ماه سحر بیاد پیش من یه صدایی در حد هایده تحویل میدم ... کلیه شروط از جمله پوشیدن شورت آهنی با قفل هوشمند مجهز به هوش مصنوعی رو هم پیشنهاد میدم استفاده کنم ...(sm120)
پوستر رسمی المپیک پاریس ...(sm120) اگه نماد المپیک در تصویر نباشه فک میکنی پوستر سیرک خلیل عقابه ...(sm120)
نوچه رئیس مافیا ...
پارسال بود که گفتم تو این منطقه هیچکس نباید امنیت داشته باشه حتی اسرائیل ... وقتی خبر عادی سازی روابط اسرائیل و عربستان اومد گفتم حتماً یک اتفاق بزرگ رخ میده تا مانع این توافق بشه از طرف آمریکا و نه از طرف ج ا ...! حالا هم اسرائیل سالها درگیر تامین امنیت شمالشه ... بعدی هم نوبت عربستانه ... شک نکید تا دو سال دیگه کاری میکنن بن سلمان دچار بحران بشه و پایه های قدرتش لرزان ... تو این منطقه ثبات نباید وجود داشته باشه ... حالا هم که اسرائیل فهمیده گوشش به بایدن و حرفاش نیست داره جنگ رو ادامه میده و اینور کشتی تو دریای سرخ هدف میگیرن تا تحت فشار بزارنش ولی میدونه که پایان جنگ یعنی چیزی که آمریکا میخواد و بحران حداقل ده ساله ... همه چی داره طبق نقشه پیش میره ... چین مرموز ترین عنصر این نقشه پنجاه ساله هستش که خیلی ریز اوضاع رو مدیریت میکنه با فرمان آمریکا ...
تو منطقه کثیفی هستیم خیلی کثیف ...
اوضاع رو دارن جوری آماده میکنن که ترامپ نتونه به راحتی جنگ اوکراین رو تموم کنه ... ترامپ اگه بیاد یک ماه نشده جنگ اوکراین تموم میشه بعدش میاد سراغ خاورمیانه ...
(sm19)
عکس جدید که رسانه رسمی رئال مادرید منتشر کرد ... خانه!
بازساری این استادیوم نماد شکست در پروژه های ورزشی جهانه ... یک نمایش بزرگ مفتضحانه که باید تدریس بشه ...! از هر لحاظ این پروژه بزرگ شکست خورده ... حتی درآمد 400 میلیون یورویی در سال که پیش بینی شده در مقابل هزینه های نگهداری ناچیزه ...
3 تا وام ... ظرفیت هشتاد هزار نفری بدون تغییر ... تعویق دو ساله افتتاح رسمی که همچنان شش ماه به شش ماه تمدید میشه و حتی از اسکوربورد 360 درجه هم خبری نیست ... این پروزه هیچ توجیه اقتصادی نداره ...
حتی کنسرت تیلور سوئیفت در خرداد ماه هم نمیتونه این شکست بزرگ رو پوشش بده ...
استادیوم بارسا هم همینطور ... لاپورتا در توجیه بازسازی گفت دیگه هیچ هواداری خیس نمیشه ...! تنها نتیجه بازسازی نیوکمپ اینه : خیس نشدن ...
البته حداقل 7 هزار گنجانیش ورزشگاه بیشتر شده که بیشتر وی آی پی و از این قبیل لاکچری بازیه ...
اینهمه سر و صدا برای مثلاً معلم اخلاق ...!!! فحش هایی که پرویز خان کنار زمین میداده برای علی پروین قفل بوده ... اصن نصف همین بازیکنای تیم ملی به خاطر همین فحش ها قهر کرده بودن ... ولی میشه معلم اخلاق ...
تاریخ پره از این وارونگی ها عجیب و غریب ... پر از دروغ های شاخ دار ... فقط نمونه آخر قبل از این اسناد سیا در مورد کودتای 28 مرداد 32 بود که معلوم شد کاشانی همه کاره بود و اجابت مزاجی بود بر کلیه کتب تاریخی و دروغهای شاخ دار آخوندی ...
همین تیتر نشون میده هنوزم نگاه به عربستان و خاورمیانه در اروپا و آمریکا تفاوتی نکرده علیرغم میلیاردها دلار سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا و هزینه عجیب برای آوردن سلبریتی ها به عربستان ...
یا این بیانیه بارسلونا که تمام هزینه های برگزاری سوپرکاپ و نگاه مردم اسپانیا به عربستان و خاورمیانه رو به فنا داد ...
یا تیتر روزنامه های انگلیس و ایتالیا ... فرار از عربستان ...! اکسپرس جوری تیتر زده انگار فرار از زندانه ...
هنوز زوده برای اعلام شکست طرح بن سلمان ... نگاه مردم دنیا به خصوص اروپا و آمریکا به خاورمیانه و عربستان به این سادگی ها عوض نمیشه ... با پول نمیشه اینکارو انجام داد ... این منطقه در نگاه دنیا در س کلمه خلاصه شده : نفت و تروریسم و جنگ ...
تا زمانی که منطقه ثبات نداشته باشه ( که حالا حالاها نخواهد داشت ) این نگاه تغییر نمیکنه و خرج کردن پول برای تغییر این نگاه فایده ای نداره ...
«بی بدن»: ترانه تازه محسن چاوشی
.
قطعه و موزیک ویدیوی اختصاصی محسن چاوشی برای تنها فیلم اجتماعی امسال نوروز سینماها به زودی منتشر خواهد شد.
.
ترانه این قطعه موسیقی توسط امید روزبه سروده و با توجه به فضای احساسی حاکم بر فیلم، توسط خواننده محبوب محسن چاووشی خوانده شده که به زودی منتشر میشود.
.
فیلم سینمایی «بی بدن» به نویسندگی کاظم دانشی، کارگردانی مرتضی علیزاده و تهیهکنندگی مصطفی احمدی یک درام احساسی است که از چهارشنبه ۲۳ اسفندماه اکران خود را توسط پخش شایسته فیلم در سینماهای سراسر کشور آغاز کرده است.
.
الناز شاکردوست، نوید پورفرج، گلاره عباسی، سروش صحت و پژمان جمشیدی بازیگران «بی بدن» هستند.
شک میگه بازیکنا از جردن و کوبی میترسیدن ولی از جیمز نمیترسن ...
دلیل داره ... اونموقع ان بی ای رقابتی بود و ســـوپر استارها عاشق رقابت بودن و تا سر حد مرگ میجنگیدن چون برنده شدن رو دوست داشتن کری میخوندن برا هم در حد دعوا ... یکی مثل جردن هیشکی رو قبول نداشت و تو رختکن همه رو تحقیر میکرد ... وقتی جردن و کوبی وارد زمین میشدن به هیچ چیزی فکر نمیکردن به جز بردن مسابقه ... واسه همین بازیکنا ازشون میترسیدن ...
ولی حالا چی ...! بازیکن میره تو زمین عین خیالش نیست ... قبل مسابقه با تیپ های عجیب غریب به فکر خودنمایی و مسخره بازیه ... تو بازی هم قدم میزنه میگه گور بابای تیم پولمو میگیرم ... جیمز کیه میاد بیست سی امتیاز میگیره میره ترس نداره ...
ان بی ای اینجوریه که شده بازی تمرینی ...
تو مستند پرسش و پاسخ گوگوش که دیشب پخش شد یه بنده خدایی ازش میپرسه چرا تا الان با داریوش کنسرت نزاشتین ؟ پاسخ اینه : مشکل فکر میکنم از عدم اعتماده و مشکل اصلی از نامه رسان ها یا هنربان ها هاست ...
عدم اعتماد درست ولی چرا کسی به گوگوش اعتماد نمیکنه ...؟! جوابش رو در سرنوشت همکاری مهرداد آسمانی و مارتیک و امثالهم ببینید که شب کنسرت قهر کردن یا بهتره بگیم فرار کردن وگرنه نوچه های مافیا پوستشون رو میکندن ... ابی هم مهشید کنارش بود زورش نرسید ...
تعریف جدیدی هم از نوچه های مافیا عنوان شده تحت عنوان هنربان ...(sm120) زین پس به جای واژه نوچه بفرمایید هنربان ...(sm120)
سریع فِوری عنقلابی ...(sm120) چه شباهتی ...(sm120)
ضمن تبریک سال نو... میخواستم بگم این مردک کذاب کذب میگه(sm2)نقل قول:
کار هر اسب نیست خرمن کوفتن .. بزِ خر میخواهد و گاوِ پلنگ(sm2)نقل قول:
(sm19)ضمن تبریک متقابل سال نو ... حسود (sm75)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که پیدا کردی کار بزرگی انجام دادی بالاتر از اسب و بز خر گاو پلنگ ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش که مردد بودم خونه بخرم یا نه هر کی یه چیزی تفت میداد ... یکی میگفت همه پولتو هزینه نکن ... یکی میگفت برای شهرستان این پول زیاده با این پول میتونی کرج خونه بخری ... و قض علی هذا ... ولی من که همیشه خلاف نظر اکثریت عمل کردم اینبار هم دلو زدم به دریا ... حالا هم دارم نتیجشو میبینم که قیمت خونه من سه برابر شده ...
اینو گفتم که اگه میخواین ریسک کنین به جاش و با فکر ریسک کنین تا نتیجشو ببینین ... حرف و نظر بقیه هم گوش بدین ولی در نهایت پشم ...
تحقق وعده ها ...
کهنسالترین پـــــــــورن استـــــار فعّال جهان در سن 84 سالگی درگذشت
ارین با نام هنری granny norma مجارستانی که از سال 2000 وارد عرصه تولید فیلمهای بزرگسالان شده بود در سن 84 سالگی درگذشت . وی در طول فعالیتش در بیش از 10 فیلم به هنرنمایی پرداخت . آخرین فعالیت ایشان در سال 2021 بود . او در حال آماده شدن برای ضبط فیلم جدید بود که درگذشت
خوب امار اهل دلارو داریا(sm2)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
واقعا روی اسب رو سفید کردم(sm120)
(sm2)اخبار متفاوت و جذاب از اسی ...(sm120) تازه تولید امید در بین جوانان این مرز و بوم میشه ...(sm120) ز گهواره تا گور .....(sm120)نقل قول:
اسبِتَم ...(sm19)(sm2)نقل قول:
منتظر مسخره بازی جدید باشید ...
حسن اعتمادی پدر رها اعتمادی ابطه عاشقانه پسرش با گوگوش را تایید کرده و پیش بینی کرده است در یکی از تورهای خداحافظی گوگوش ، رها روی استیج از گوگوش خواستگاری کند . البته بعضی منابع نزدیک چون شهرام شب پره اعلام کرده اند که این دو قبلاً ازدواج کرده اند و این کار جنبه نمادین خواهد داشت .
اگه بچه داشتن الان 4 ساله بود ...(sm120) 5 سال پیش ازدواج کردن ...
خوبه ما هم داریم مثل خارجیا میشیم که بچه هاشون در مراسم ازدواج پدر و مادرشون حضور دارن ...
اصن ولش کن به ما چه با زوبان روزَه ...(sm2)
هر روز دارن این بحث بهترین گارد راس تاریخ رو داغتر میکنن ... یکی میگه مجیک یکی استف ... ولی خبری از استکتون نیست ... چرا ...؟! چون رسانه نداره ... یکی هم این وسط سوال نمیکنه ملاک همچین سوال مزخرفی چیه ... البته که رسانه ها دنبال سرگرم کردن هستن ... خب باشه حداقل ملاک انتخاب رو تعیین کنن ... پاس گل ؟ توپ ربایی ؟ فیلد گل ؟ 3 زدن ؟ بال هندلینگ ؟ سرعت ؟ دید ؟ تمام اینا رو در نظر بگیری استکتون یک سر و گردن از همه بالاتره ... حتی استیل بازیش و پرتاب های منجنیق طور 3 امتیازیش تکرار نمیشه ...
حداقل اسمش رو مطرح کنین نامردا ...
نمیدونم چرا هر روز که میگذره بیشتر عاشقش میشم ...(sm19)(sm120) اونم به عنوان یه بارسایی ...(sm120) لامصب خیلی جذابه ...(sm120)
این دیگه اسمش شکست نیست فاجعه س ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]در مجموع، به نظر میرسد این یک سرمایهگذاری قابل توجه برای رئال مادرید باشد، اما آنها معتقدند که افزایش درآمد، هزینهها را توجیه خواهد کرد !!!
بنده : آنها خرند ...(sm120)
حالا چرا هژبری که زمانی نوچه رسانه ای مافیا بوده همچین حرفی زده و اصن در حد این حرفا نیست مردک قزمیت به کنار ... دقت کردین تمام مسائلی که مربوط به مافیا در هر جا میشه ( ورزشی و غیر ورزش ) یکی میخواد انتقاد کنه یا افشاگری کنه آخرش میگه ولی خودش خبر نداره از اون کارها ... یعنی مافیاها هیچوقت تقصیری ندارن چون هرگز و به هیچ وجه من الوجوه از اطرافشون خبری ندارن و تمام تقصیرها گردن اطرافیانه ...
مثال غیر ورزشی مثل همیشه گوگوش ...(sm120)
اخبار زرد و قهواه ای(sm2)نقل قول:
اسی پلنگ(sm19)(sm2)
(sm2)(sm19)نقل قول: