چیز خورش کردیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چیز خورش کردیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اون یکی گزارشگر شبکه ورزش بود فک کنم علیرضا دهقانی اسمش باشه(sm120)نقل قول:
ما عادت کردیم(sm120)
تازه ذکایی و دادمرزی هم هستن (sm120)
خیابانی موقع گل بیل تو فینال سی ال میخواست گریه کنه(sm120)
حالا اینا به کنار اخبار لیگ انگلیسو اصن نمیگن(sm2)
(sm2)صد بار به این روحانی گفتم نرو پیش کامروننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ساعت ·
کامران تفتی رسما به جمع خوانندگان پیوست و متاسفانه یا ادای فریدون فروغی رو در میاره یا صداش شبیه اونه !
اون کیارش حسن زاده دوست فالشمونم که رسما مرخصه (sm120)
نه باو فک کنم 3 سالی هست نمیگن لیگ جزیره رو البته شبکه خبر میگه ولی بقیه رو نمیدونم چرا نمیگن(sm25)نقل قول:
تولیدات و توانمندیهای وزارت دفاع ایران ( ظفر و فلق ) (sm2)
جرمی منز تو لیست بازی با کیه وو هست(sm137)
فرناندو تورس هم میرسه(sm118)
ایشالا یه برد خوب(sm118)
والنسیا برگشت خفاش ها برگشتن(sm50)اتلتیکوی امسالن(sm120)
الیاس شیرزاد به جمع ریدمانی ها می پیوندد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm168)