(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بی ادبنقل قول:
همین بی ادبیش خوبه(sm127)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته با این حرفش موافقم که ونگر نسبت به بقیه مربیا خیلی در مورد بقیه تیما نظر میده(sm98)
فقط دعواهاش با فرگوسن(sm2) هیچکدوم کوتاه نمیومدن(sm2)اخرش با هم رفیق صمیمی شدن(sm2)
special guy (sm127)
کارلتو خوب ریده به این خمز دیوث(sm118) یه بخاری ازش دیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)نقل قول:
اگه ونگر 10 باشه تو این زمینه خود خوزه 100 رو با اختلاف رد کرده (sm77)(sm77)
خوزه نمیاد هر روز در مورد رئال حرف بزنه در حالی که ونگر تو نقل و انتقالات هر روز میگفت رئال فلانه و بهمان(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدیرا دو هفته دیگه به میادین برمیگرده
بعد از باری فرداشب یه وقفه 10 روزه هست و بازیای
ملی برگزار میشه
تو این پست خیلی به بازیکن احتیاج داریم و برگشتن خدیرا و
البته آماده بودنش میتونه کمک زیادی به دفاع رئال بکنه(sm118)
من که چیزی ندیدمنقل قول:
چون کلی بازیکن رئال به ارسنال لینک میشدن ازش سوال میکردن
نه باو منظورم در مورد فیرپلی مالی و قرارداد بیل و این حرفاس(sm70) ونگر 3 بار پیشنهاد رئالو رد کرده(sm70)من خودم خیلی دوسش دارم(sm70)نقل قول: