من آلبومو میتونم گیر بیارم چون شرکت پخش شهرزاده
چند قسمت آخر شهرزادو میرفتم ساعت 11:30 شب از یه مغازه دار میگرفتم
ولی خدایی نامردی نیس شب قبلش لو بدیم ؟ (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
من آلبومو میتونم گیر بیارم چون شرکت پخش شهرزاده
چند قسمت آخر شهرزادو میرفتم ساعت 11:30 شب از یه مغازه دار میگرفتم
ولی خدایی نامردی نیس شب قبلش لو بدیم ؟ (sm25)
بفرست واسه خودی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریتم تند گیتار و دف شو ... (دقیقا تو آهنگ انار گروه نیوش مشخص میشه)
اینم حرفیه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهت قول میدم حتی لو بره فروشش رو می کنهنقل قول:
آقا برو بگیر پولشو کارتوبه کارت کنیم (sm74)نقل قول:
دقیقا باوووو محسن فروشش رو می کنه حتی میره رو تیتراز دوم یا شاید هم بیشتر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اون خودی هم میده به پسرخالش ، پسر خالشم میده به دختر عمش بعد لو میره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیراژ دوم (sm2) کلا تیراژ اولش 100 هراز تا نسخس تموم که شد 50 هزار تا دیگه هم میزنن بعد اعلام می کنن تیراژ دومم
داداش اینا همش کشکه (sm2)
اونکه صد در صد ولی اخرش دل صاحبش میشکنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من برم شب بیام...
فک نکنم تا شب لو بره
تو به من برسون لازم شد خودم دستتو میگیرم از پل صراط ردت میکنمنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این زاویه بهش نگاه نکرده بودمنقل قول:
الی باووو اگه تبریز بیاد من اشنا دارم میگیرم میدم بت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی چاوشی که گوش میکردی همه میگفتن این دیگه کیه این چیه گوش میدی الان دیگه به واسطه روضه های شهرزاد همه چاوشیست شدن
سجاد دیوث راحت اومدی داشتی پست میدادی ها .....
نمیتونی جلو اون زبانتو بگیری دیوث دوباره اعصابشو خورد کردی حالا بخور
تقصیر خودته
تیراژ دومی در کار نیست اینا همش مسخره بازیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Are You Ready
یعنی فردا چه حس و حالی دارم با گوش دادن به آلبوم (sm50)
خیانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدن کوشاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیانت چرا ؟نقل قول:
پیش فروش اینترنتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت بخور دیوث(sm2)نقل قول:
حس دیگه میاد میرهنقل قول:
مگه میخواد برینه(sm120)نقل قول:
کوشان حداد آره دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه من میخورم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
با هم بخورید (sm2)
تکرار مکررات(sm25)نقل قول:
ایندفعه تنها نیست صفاریان هم کنارش هستنقل قول:
امکان نداره(sm120)نقل قول:
این البوم که بیاد صدای اعتراض ها در میاد حالا ببینید کی گفتم
ما دوتا که از اولش داریم اعتراض میکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یادم می مونه این حرفت(sm2)نقل قول:
پس همون کوشان بسهنقل قول:
من میرم حموم (sm128)