میدونی چه دردی داره بی صدا ترانه خوندن
میدونی چه سوزی داره تو آتیش نفس کشیدن (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونی چه دردی داره بی صدا ترانه خوندن
میدونی چه سوزی داره تو آتیش نفس کشیدن (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر بکپ دیگه آخر شبی داری شِر میگی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)این کنسرتو یکی اپ کنه اینجا هنوز نیومده اصن شاید نیاد
سینجول اریان و .......
(sm59)
(sm120)ترانه ماه در مورد محسن مطلب داره ایا
نیستش در ضمن 250 به درد نمیخوره نزنی بهتره
(sm3)دهه زجر رسمن اغاز شد
(sm70)این چیزی که من دارم میبینم همه یکی نیس اون بنر البوم محسنم بردار بسه دیگه (sm120)
(sm172)کنسرت
فیلم لامپ اکران میشه ؟
بله 23 بهمن
(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شایدم سی دی بیبی
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)قربانی اگر بخواد با هر سازی یه البوم بده بیرون حالا حالا ها داستان داریم سازای ایرانی زیادن (sm120)
(sm120)بش گفتم بنرو بردار هنوز دکمه ارسالو نزدم ورداشت حالا میگم بذار یک ماه طول میکشه
(sm120)صحنه معانی دیگریم داره
(sm120)خب گفتم که چاق بزن برای خودتون خوبه از اون بنر پرندگان که خیلی بیتره (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)میخوای اصن جای اون بزن والا بخدا
(sm98)چیکا کنم به وثوق بگم یا نه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوران یک نسل پایان داد ی مشکوکه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بدون کریس در سواحل مکزیک
(sm120)ممر کجا بود صب میاد با کیونش یه قر میده خبری نیس میره اما اثرات انلاین بودنش تا ساعتها پابرجاس
چشاش خیلی دریا ِ (sm50)
شبا ی ِتنهایی بدون لالایی چجوری خوابت برد(sm50)
dvdscr خیلی خره!|:
سر یه کدک صوتی 3 ساعت درگیرم...(sm120)
این potplayer هم چیز خوبیست!
(sm132)یه صد تومن بگو بریزه به حساب (sm120)نقل قول:
تهران تمام آرزوهامو ازم دزدید (sm50)
خب منم حرفه ایم دیگه صد میلیون میگیرم سلانم می کنم تازه (sm2)(sm132)نقل قول:
اون دو تا مست چشات منو خوابم میکنه
ذره ذره اون نگات داره آبم میکنه
داره میمیره دلم واسه مخمل نگات
همه رنگی رو شناختم من با اون رنگ چشات
(sm50)
(sm169)
سیامک عباسی اوج که میگیره صداش یه جورایی لوس میشه (sm132)
(sm120)باو تو ایران قبل تولید پول نمیدن که .. باید خود ت همه چیتو بفروشی تولید کنی بعد آلبومو ازت میخرننقل قول:
کاور نزدن هنوز. شایدم سفارش داده باشه به مهران محجوب
میگن متین دوحنجره سرکلاس تیکه که میندازه بعد که استاد میگفته تو بودی؟(sm2)
با اون یکی صداش میگفته نه!!
"نوکیــا 8210" بعنــوان گوشــی منتخــب و مــورد علاقــه "مـــواد فــروش ها" در انگلستـان معــرفی شــدهدلیــل ایــن همــه علاقــه نداشتــن امکانـاتـی مثــل "بلوتـوث"، "وای فـای" و همینطـور "جـی پـی اس" هســت کـه مانــع ردگیـری و دسترسـی بـه اطلاعـات افـراد میشــه...(sm120)
(sm50)
پر ِ حال ِ چشاش خندونه
پر حرف ِ لباش قندونه
مي خنده مي خنده مي خنده مي خنده
آرومه، نم نم ِ بارونه
(sm50)
کیان پورتراب و میلاد درخشانی در کنسرت اشارات نظر.
در ضمن،------دوستان عزیزمون در شهر رشت----
منتظر خبرهای خوبی باشید که به زودی اعلام خواهیم کرد و اگر همه چی
خوب پیش بره،توی همین ماه،در شهر رشت اجرا خواهیم داشت...
اين چه علاقه اي به رشت داره آخه (sm2)