قربونت تو خوبی سال نوت مبارک (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربونت تو خوبی سال نوت مبارک (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امير جون خسته نباشي (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات همچنين عزيزم سال خوبي رو برات ارزو ميكنم (sm174)
همچنین (sm174)نقل قول:
(sm2)بروبچ کدومتون مامور گاز بودین
فلشش کنم همه برنامه هاش میپره؟(sm81)
الي تا حالا شده وقتي يه جا ميري جوري نگاهت كنن كه ناخوداگاه حس كني يه مشكلي تو ظاهرت پيش اومده مثلا دكمه ت بازه يا زيپت يا موهات ژوليده س يا خلاصه ...
(sm70)چرا از من میپرسی
سال نو شمام مبارک مینا جون..شکر میگذره..گوشیم بازی دراورده اعصابم خورده(sm74)نقل قول:
چون وقتي يه دفعه يه جمله ميگي اونم بعد يه سكوت طولاني اين حس به من دست ميده سريع به جمله م نگاه ميكنم ببينم سوتي دادم يا نه