عالی ...(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عالی ...(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهر تایید تیری آنری بر تحلیل بنده ...(sm149)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من استقلالی نباید همچین نظری بدم ولی اینو باید بگم ... به نظرم بهترین مدافع حال حاضر ایرانه بدون توجه به حواشی سنگینی که داره ...!!! من دربی رو دیدم تیم ملی هم دیدم واقعاً تو پرس کردن و محکم بازی کردن رو دستش نیست ... بهش نمیخوره اینقد سریع باشه ولی خیلی خوب فضاها رو پوشش میده ... سطحش از لیگ ایران بالاتره ...
اها الان گوگل کردم قیافه شو دیدم ی چیزایی یادم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم هستیم فقط مدلش متفاوت شده(sm2)
معرفی کراش های احسان در زمان گلنار به دستی(sm2)نقل قول:
(sm2)دقیقاً ...(sm2) همینو میخواستم بگم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خیلی نامردی ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام استادیوم های مدرن امروزی با الهام از این استادیوم ساخته میشه ... 58 سال پیش ساخته شده توسط دو آرشیتکت مکزیکی ... ولی اسمی ازشون برده نمیشه ... تصور کنین اگه آرشیتکت ها انگلیسی بودن هر استادیومی که ساخته میشد میگفتنکپی از اینه ... مثل استادیوم آرسنال ...
(sm120)
تفکر بابا مسعود رو کی بهش دامن زد ...؟ فتح الله زاده ...!!! به خاطر اینکه دوباره بیاد مدیر بشه بابا مسعود بابا مسعود راه انداخت تا دوباره بیاد مدیر بشه ... مونده هنوز تا هوادارا بفهمن که فتل چکار کرد با استقلال ... هوادار هم ساده باعث شد مقصر تمام ناکامی ها بشه تیم حکومتی ... اونوقت بازیکنای دوزاری تیم که حداقل نصفشون در حد استقلال نیستن روی این موج سوار شدن و تقصیرا افتاد گردن بابا مسعود ...
من همون موقع هم گفتم این بابا مسعود همش چرته میخوان مقصر پیدا کنن و تو استقلال ماندگار بشن ...
پارسال گفتم آلمان وضعش خیلی خرابه بازم یه عده گفتن این چه حرفیه و باز هم گذر زمان ثابت کرد ... گفتم آلمان به تنهایی داره اتحادیه اروپا رو به فنا میده و گذر زمان ثابت کرد ... گفتم اومدن ترامپ تیر خلاص به اروپاست ...
و حالا البته ورژن جدید ترامپ با شعارهای قشنگ رو باید دید که چه تصمیمی در مورد آلمان و اروپا میگیره ... آیا هنوز نوکرش حساب میکنه یا میفروشه به پوتین ...
استاد کوروش بیبیان : زمانی که ما کار رو در تلفیزیون جام جم شروع کردیم هیچی بلد نبودیم ... کسی هم نبود به ما کمک کنه ... سه چهار برنامه اول شبکه حدود 38 هزار دلار اونموقع برای ما خرج گذاشت در حالی که درآمد ما فقط 500 دلار بود ... دیدیم اگه اینجوری ادامه بدیم سه ماه دیگه پول تموم میشه ... بعدش من ایستادیم به عنوان تصویر بردار در حالی که چیزی از تصویربرداری بلد نبودم ...!!!
چهار تا برنامه 38 هزار دلار رقم عجیبیه ... حالا همه میفهمن که چرا شبکه های ماهواره ای اونموقع دائم از ملت کمک میخواستن ... ما اونموقع مسخره میکردیم ...
مموت لائیک ...(sm120)
(sm2) گند زدی به تایپیک چاوشی
(sm2) اسم تاپیک رو باید بزاریم تاپیک خبریِ احسانِ خِبره(sm2)
البته همین که چراغ سایت و فروم رو روشن نگه داشته باید ممنون دارش باشیم(sm120)
همچین میگه گند زدی انگار قبلاً چی بوده ...(sm120) همین بود دیگه ...(sm120) تازه بدتر ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه یه بار ساعت 11 شب گفتم شب بخیر بچه ها صبح اومدم 143 صفحه سسشر تلاوت شده بود ...(sm120)
نقل قول:
مصداق بارز : یکی به نعل یکی به میخ ...(sm120)نقل قول:
تو که میدونی هدف من همین روشن نگه داشتن چراغه ...(sm120)
ولی خب حرف حساب جُواب نداره ...(sm120) زیاد شده کسی هم نیست ...(sm120)تاپیک اخبار شده ...
بهتره فیتیله رو پایین بکشم ...(sm120)
یاد بهروز وثوقی افتادم به گوگوش گفت میخوام لامپتو روشن کنم(sm2)نقل قول:
امید ما به همین اخبار توعه(sm74)(sm120)نقل قول:
فیتیله رو پایین نکش، با همین قدرت ادامه بده من پشتتتم(sm19)(sm120)
خیلی زیاد شده دیگه ...(sm120)نقل قول:
...
دقیقه 00:54 قبلا شنیدم
10 سال
2014
دمش گرم یراحی سنگین دیس زد
اورتور با نگاه عمیق به تیتراژ سریال پلیس جوان بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی و لحن هم خیلی آشنا بود (کاوریاب ماهری هستم ولــــــی کاوریابم ضعیفه (sm120))
تنظیم با نگاه عمیق به موسیقی کلاسیک پاستورال باخ بود ...
کلاً وقتی فاز روشنفکری برداری میری سراغ کلاسیک گوش دادن ... ذهنتو عجیب درگیر میکنه ... عجیب ملودی خور نیست و نتیجه میشه این ... یراحی فعلاً تو فاز بزرگ بودن اپوزوسیونش گیر کرده ...
اینو خودم سالها پیش یه مدت کوتاه تجربه کردم ...
پس تو مهره نظامی (sm70)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کسی مثل یراحی که پای منبر چایی ریخته انتظار اپوزوسیون داری ...؟! چرخش این افراد به خاطر کنار گذاشته شدن از گداسیما و تیتراژخوانی و اینجور مسائله ... اینا مهره های داخل آب نمک هستن که بارها و بارها امتحان خودشون رو پس دادن ولی ملت احمق هنوزم بادشون میکنن ...
وقتی که یکی مثل یراحی با کامنت های درود به شرفت و هنرمند مردمی و از این قسم کامنت ها مواجه میشه فک میکنه بزرگ اپوزوسیون شده سری تو سرا درآورده موقشه فاز روشنفکری سنگین برداره موسیقی کلاسیک گوش بده ...
چاوشی هم یه مدت همین شده بود مولانا رو کچل کرد ...
رضا مهدوی : آقای محسن تختی زمانه است . داره با هنر و مسئولان امر کشتی میگیره . تو خونه نشسته . ایشون همین الان بیاد استادیوم صد هزار نفری رو من تضمین میدم چون محسن چاوشی مولانا رو طوری میخونه که تا حالا نشنیدیم از کسی . اصن مولانا رو مزه مزه میکنه . اگه مولانا زنده بود مولوی برای محسن چاوشی شعر میگفت . میگفت تو بیا شعر منو بخون . چاوشی چه بیاد رو صحنه چه نیاد افتخار ملیه . ایشون پارسال تنها کسی بود که پاسخ قرآن سوزی رو داد که در سوئد انجام شد . کدوم هنرمند گفت ؟ نه آدم وابسته ایه نه حقوق بگیر . همه هم میرن التماسش میکنن . پا نده سلیم نفسه خب این آدمو باید شاخص کنیم جایزه محسن چاوشی بزاریم حسادت نکنیم همه قبولش دان حقیقتاً آدم خاصه
اثرات احداث خیریه تازه داره معلوم میشه ...
(sm120) من زنده ام اشترم کجاس (sm35)
نـــــــــه درست میبینم ...؟! این اسپم برای کِی بوده ...؟ ینی بعد سیزده چهارده سال هنوزم الیاس زنده س ...؟ اینقد ...؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگرفته از بهترین های منوتو سیاوش قمیشی ...
(sm19) اسینقل قول:
(sm127) ای من قربونت برم بیا تا بوست کنم ...(sm23)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به اِلی چاووش(sm19)(sm120)نقل قول:
(sm70)
محسن چاوشی و تندیس حافظ
تندیس بهترین ترانه فیلم به محسن چاووشی برای فیلم «بیبدن» و علیرضا قربانی برای فیلم «مست عشق» رسید