ادمین رادیو جوان به امیرالمومنین جام مسموم خورونده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ادمین رادیو جوان به امیرالمومنین جام مسموم خورونده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غفورو (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد من از تیپ صادق طباطبایی خوشم میومد نوع حرف زدنش ادبیاتش اطلاعاتش (sm81)
کاوه جدا شد(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر چی؟(sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواد مجاز بشه و این صوبتا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها پیشنهاد میکنم آنتی ویروس Baidu رو بگیرید !
ورژن جدیدش خارق العادست !
سیستمی که هر آنتی ویروسی پاک نشونش میداد 13 تا ویروس کشید بیرون از تمام نرم افزارهایی که استفاده میکنید محافظت میکنه ، مرورگرتون رو در مقابل ویروس و تبلیغات بیمه میکنه
دو ساله (sm70) کلی سینگل جداگونه به نام خودش پخش کرده ، د ویز هم آهنگ قاصدک رو با صدای حامد داد بیرون که از تمام کارهای مستقل کاوه سرتر بودنقل قول:
اونطوری که میگفتن سر خروج از ایران به مشکل برخوردن ، حامد و آراد و ... گفتن خارج شیم ، کاوه قبول نکرده ، ولی چرت میگن
باو من اون گروه رو بخاطر کاوه دنبال میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان پس با کی کار میکنه کاوه؟
حامد کدوم خرشون بود ؟
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]