(sm54)نگو کار دلم ریش میشه کار کجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا بری باز میای باران اعتیاداوره
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)نگو کار دلم ریش میشه کار کجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا بری باز میای باران اعتیاداوره
کامران (sm42) اهل کجایی نگفتی
من گیلانیم
همچنان آغوش من بازه(sm42) ممه ممه (sm42) عکس ممه بذاره یه نفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامی به مبلادم یه نظر بکن بدبخت آب دهنش راه افتاد (sm2)
امشب بدجوری سیخ کردیا (sm2)اسم سیخ میاد لامصب میلاد خر کیف میشه (sm2)
بیا در آغوش خودم که امن ترین آغوش دنیاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)به زور متوسل شیم منم پایمنقل قول:
میلاد رو قبلا" بش نظر کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عکستو بده لاشی بدونیم تو بغل کی میریمنقل قول:
(sm50)کوه دردی تونقل قول:
خدا بزرگه خدا بزرگه
(sm2)چن بار؟ مک گرو پاسخگو باشنقل قول: