(sm2) یه سری ها هم الکی به به چه چه می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) یه سری ها هم الکی به به چه چه می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا فردا می ببینم(sm59)
دقیقا - الان هنوز چیزی نیومده دارن به به و چه چه میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم محسن تو قاب شیشه ایه ؟
به خودشون ضربه می زنن نمی فهمننقل قول:
احتمالا هم شیشه ای و هم معمولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شیشه ای رو میگیرم (sm111)نقل قول:
تا الان من به جز یزدانی (بحثش از بقیه جداست) تو این آلبوم هایی که تو این چند وقت اومده فقط از بابک مافی راضی بودم
شیشه ای رو همه جا نمیارن محدود میزنن یه سری فروشگاه های مثلا با کلاس میزارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیشون خیلی خوبه
یکیشون خیلی خوبه
همگی بگید ماشالا
(sm171)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این یارو کوسمغز فک نکنم بیاره شیشه ای رو (sm3) یعنی 1 آدم کسخلیه دومی نداره (sm3)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]...
تمام شد ... به سختی و شیرینی
سختیهایش به کنار اما حضور محسن چاوشی و دیدگاه بلندش حلاوتی کمنظیر و دیریاب است
ممنونم از طبع بلندش و ممنونم از یار شفیقم محسن بوالحسنی که کج خلقیهای من را تاب میآورد و سنگصبور است
امیدوارم آلبوم بعدی رو با پایگان کار کنه
من از بیب تونز خریدم الان البوم اومد کجا برم گوش کنم؟
تو حموم - دانلود میکنی از اونجا دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن خریدی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2700نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم برم بگیرم(sm50)
شماره کارتت رو بده اهنگا رو برام بفرستم پولش رو بریزم به حسابتنقل قول:
آره منم میگیرم (sm50)
جواب منو بده الکی سیگار نکش کجا باید گوش کنم البوم اومد من تو عمرم 2700 تو اینترنت خرج نکردم الان پولم کجا رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)شش تا میگیرم
به عشق معصومین بکنش 14 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی که قاب شیشه ای می خوان بگن من از تهران براشون تهیه کنم با هزینه بفرستم
نمیدونم والا اقا یکی بگه البوم کجا رفت من اکانت ندارم اونجا خب بگرد پیدا کن باووونقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
لینکش رو بده همراه با شماره کارتت اگه پیدا کردی(sm50)
الان پیش خرید کردی وقتی آلبوم منتشر شه بهت لینک میده
یعنی فردا صبح اول وقت بش لینک میده(sm50)نقل قول:
الان لینک میدن من نمیدونم چجوری خریدم الکی گفت حساب جدید منم زدم روش بعد گفت برات حساب باز شد بعد گفت یکی از کارت های اعتباری بیب تونز رو بگیر منم یه 5 تومنی گرفتم بعد البوم رو خریدم پولم رفت بانک پاسارگارد رسیدم نگرفتم بدبختم شدم
هر وقت بهشون بگن لینک میدهنقل قول:
باووو فردا بهت لینک میدهنقل قول:
به این دوث حالا این رو حالی کن(sm2)نقل قول:
اخه ایمیل نفرستادم که کجا لینک رو میده دیوثا تیغم زدننقل قول:
اون بالای سایت نوشته لیست دانلود ها از اونجا می تونی فردا دانلود کنی
اینو از اول بگو دیگه سکته کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی وارد شی باید پول بدی آلبوم رو بخری تو هم که از قبل خریدی راحت میتونی دانلود کنینقل قول:
نه باووو به گفته رسول عمل کن(sm50)نقل قول: