زنگ املا مولایی خارکتو سرت کنن 25% فردا بابا ولیت بیا مدرسه.
ولیمون نیست با اکبر میام(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
زنگ املا مولایی خارکتو سرت کنن 25% فردا بابا ولیت بیا مدرسه.
ولیمون نیست با اکبر میام(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجانقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادی
من میدونم Wav چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دارم بهت میگم که به درد کمتر کسی میخوره
پسر خوب باش ملت را اوسگل نکن ملت اوس خدایی هستن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتشبالانمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگ پی ام بده بهت بدم 12 میزنی دانلود ؟ تا 1 حذف مین هر کدوم که استارت دانلودش بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساعت 2 میذارم برا دانلود
باشه میذارمش عقب تر
آره البته به درد اونایی میخوره که برای خودشون ارزش قائل هستن و کمی هم حرفه ای دقیقا مثل مستر مولایی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دنیایی که جای آدمک هاست ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ چیزی ارزش نداره
صابر بابت آلبوم مدار بی قراری بابک هم دمت گرم از خدا همیشه برات بهترین را آرزو میکنم رفیق (sm19)
لحظه ی شیرین قرارم تویی
هر چه از آن خاطره دارم تویی
دلخوشم از این که کنارم تویی
عاشقم و دارم و ندارم تویی ... (sm50)
نمیدونم والا واسه بابام میخواستم الان که بهش گفتم گفت یه عده ای که تو کار موسیقی هستن (توی نت منظورمه) گفتن که حیف که این موزیک از گیتا پخش نشده حالا دیگه نمیدونم(sm51)نقل قول:
دیدگاه ها متفاوته میلیک جان بعضی تو زندگیشون دردی نکشیدن مثل اون کیلیپی که طرف از بچه مایه دار تهران میپرسه دغدغه ی فکریت چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث خر مایه میگه دغدغه چی هست حتی معنیش را هم نمیدونه.
یکی هم مثل من بهترین سال های زندگیش را تو ناسا بوده و الان از کوچیک ترین چیزی که کنارش داره نهایت لذت را میبره حتی خوردن یه لیوان آب خنک.
یکی هم مثل تو انقدر مشکل گرفتاری بد بیاری آورده که عالم آدم به چشمش مثل یه خمیر بی ارزش میان(sm50)
400 هزار پوند میگیرم موزیک را Wav با افکت های مختلف بهت تحویل میدم نظرت مثبتت چیه؟(sm59)نقل قول:
اون رفیقتون نمیاد ؟ دیشب مست کرده بود میگفت ساسان جان (sm132)
بابک؟
بابک یعنی سراسر احساس(sm50)
هان همون ثدای پیانو اینا در میاورد
جنسش خوبه ها (sm132)
نقل قول:
واس خودم که نیست واس بابامه میخوای پس گردنی از بابام بخورم(sm2)
اون روز یکی از رفقا یه لیتری آورده بود گفتش قیمتش 900 تومن بدی بهت میدم گفتم 900 را میبرم 900 بار باهاش جق میزنم ولی یه پاپاسیش را به تو نمیدم.
هی میگفت میثم اصله بخدا برندش را بخون چه ربطی داره برند تقلبی برات میزنم خودت کف کنی مرتیکه الدنگ.
از پشت کوه اومدیم ولی با هلی کوپتر اومدیم.
مزه هم کنارش آورده بود گفتم اگه این اصل باشه که مزه نمیخواد اون عرق سگیه که باید کنارش مزه بزنی (sm2)
ارهگیتاهمخوندهدارمگوشمیدم الاننقل قول:
ولی لینک دانلود نداره
محسن عوضی بازی در نیار موزیک را نده (sm2)(sm2)
بزار یه خورده این صادق را تو سال جدید حرص بدیم (sm70)
فرقی نیست برات ازدم مرگ من باتو هردم
سالهای ساله که من مثل تو رو رنگ کردم
@reset_life
00:00
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گناه دارم بخدا(sm74)نقل قول:
حميد عسگرى حالا خيلى صدا داره زنده مى خونه(sm120)
میشه یه جوری لینکش رو بفرستی؟نقل قول:
نگاه کن تورخدا اومدیم تو انجمن با ادب انجمن بودیم خدا ازت نگذره خطر هادی و.....
و غیره کمرمو شکوند(sm74)(sm2)نقل قول:
لینکندارهنقل قول:
بدبختیش اینجاس
میشه ضبطش کنی با جت ادیو؟نقل قول:
محسن لینک بده بهش این امشب ول کن نیست (sm120)
جتادیوندارمنقل قول:
صبر کن
صابر آلبوم غریبه آسرایی را ویو میزنم با آیتونز اسمه ترک ها را فارسی نشون میده علتش چیه؟(sm142)
یاران اهنگو به صورت فایل تو تلگ بده من ردیفش کنم
نیت نکردی(sm132)نقل قول:
امیر گاوه منه (sm19)
لامصب اسمه تراک ها فارسی میاد درسته به مهین خیلی وفادار هستم ولی نه تا این حد (sm2)
سرکارشگذاشتمنقل قول:
اینو گیتا نخونده