باو شوخی میکنم جدی نگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باو شوخی میکنم جدی نگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیباست منم اینجا رفتم برف ها اینقدر آب شدن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای شیطون پس جمعه ها کجا میروی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) 22 بهمن روز پیروزی عنقلاب مبارک برن خیابون کیک و ساندیس میدن (sm222)
روز تجاوز - دزدی بازی مبارک
ای تو روحت این بچه یاد فامیلم میفتم پسر عموم دختر داره مثل همینه که گذاشتی فکر کردم اونه (sm59)نقل قول:
اولویت اول استخر هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباشه سالن (sm120)
به به خودت تنهایی میری یا با بچه ها میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا خودم خیلی دوست دارم سالن و استخر برم ولی حاضر نیستن پول بدن 1 ساعت هستش 10 تومن نمیدن (sm25)
اینجا مکانِ مصرف است ... (sm50)نقل قول:
مثل همون برفی هایی که آب شدن ، ما هم آب شدیم ، ما هم مُردیم ، سال به سال ، ماه به ماه ، هفته به هفته ، روز به روز ، لحظه به لحظه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همکلاسی ها میریم .نقل قول:
نه اینجا همه پایه هستن